Trabzonspor Şampiyon Trabzonspor start verdi! Egemen Korkmaz ayrıldı

Şampiyon Trabzonspor start verdi! Egemen Korkmaz ayrıldı

28.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de geçen sezon mutlu sona ulaşan Trabzonspor yeni dönem hazırlıklarına başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanan bordo-mavili oyuncular, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra 4 Temmuz’da ilk etap kampı için Slovenya’ya gidecek.

Şampiyon Trabzonspor start verdi Egemen Korkmaz ayrıldı

Spor Toto Süper Lig’de geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor yeni dönemin startını dün verdi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanan oyuncular ilk olarak çeşitli test ve sağlık kontrollerinden geçecek.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Abdullah Avcı gözetiminde dün yapılan idmanda futbolcular pas çalışmasının ardından 5’e 2 ve geniş alan oyunları üzerinde durdu. Kontrollerin tamamlanmasının ardından bordo-mavililer, hazırlık kampının 1. etabı için Slovenya’ya giderek 4-17 Temmuz tarihleri arasında çalışmalarını burada sürdürecek. İlk kampın sona ermesinin ardından 3 gün izin yapacak olan Fırtına, 20-29 Temmuz tarihleri arasında hazırlık kampının 2. etabını yapmak üzere Avusturya’ya gidecek.

Yönetim ise Slovenya kampına yeni transferleri yetiştirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Umut Bozok’tan istediği sonucu alamayınca Fraport TAV Antalyaspor’da gösterdiği perfomansla dikkat çeken Haji Wright’a yönelen Trabzonspor’un önüne önemli bir engel çıktı. 24 yaşındaki oyuncunun taliplerinin her geçen gün artığı öğrenildi.

Haberin Devamı

AS’ta yer alan habere göre Haji Wright için Serie A takımlarından Spezia da oyuncuya talip oldu. Sezon başında Danimarka temsilcisi SönderjyskE’den kiralanan Wright, Antalyaspor formasıyla 31 maçta 14 gol kaydetti.

Egemen Korkmaz ayrıldı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın ekibinde yer alan yardımcı antrenör Egemen Korkmaz ekipten ayrıldı. Sezonun bitiminde ayrılması gündeme gelen Korkmaz’ı takımda kalması için ikna etmeye çalışan Avcı’nın çabaları da yetersiz kaldı. Ailevi nedenlerle ayrılık kararı alan Korkmaz dün yapılan ilk idmana da katılmadı.

Korkmaz’ın ayrılığı üzerine Bakasetas, eski antrenörü için veda mesajı yayımladı. Korkmaz’a sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda eden Yunan futbolcu, “Harika kişi, fantastik karakter. Her şey için teşekkürler” ifadelerini kullandı.