Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi'nde gecenin dev maçında iki gol! Büyük sürpriz yaşandı, şok skor

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin dev maçında iki gol! Büyük sürpriz yaşandı, şok skor

14.09.2022 - 01:14 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında 7 karşılaşma oynandı. Herkesin merakla beklediği Bayern Münih-Barcelona maçı büyük çekişmeye sahne oldu. Liverpool-Ajax mücadelesine son dakika golü damga vurdu. Porto-Club Brugge maçında ise gecenin en büyük sürprizi yaşandı.

Şampiyonlar Liginde gecenin dev maçında iki gol Büyük sürpriz yaşandı, şok skor

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın dev maçında Bayern Münih, eski yıldızı Lewandowski'nin forma giydiği Barcelona'yı konuk etti. Liverpool-Ajax mücadelesinde son dakika golü damga vurdu. Porto-Club Brugge maçının skoru gecenin en sürpriz sonucu oldu.

Haberin Devamı

MARSİLYA KAYBETTİ, CENGİZ SONRADAN GİRDİ

Cengiz Ünder'in formasını giydiği Marsilya Alman temsilcisi Eintracht Frankfurt karşı karşıya geldi. Velodrome Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Frankfurt 1-0 kazandı. Karşılaşmada tek golü 40. dakikada Lindstrom attı. Maçta Milli oyuncumuz Cengiz Ünder 59. dakikada oyuna dahil olurken Igor Tudor'un öğrencileri Devler Ligi'nde ikide sıfır çekmekten kurtulamadı.

Şampiyonlar Liginde gecenin dev maçında iki gol Büyük sürpriz yaşandı, şok skor

INTER, PLZEN'İ DEVİRDİ
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci hafta maçında Viktoria Plzen ile Inter karşı karşıya geldi. Doosan Arena'da oynanan mücadeleyi konuk ekip Inter, 2-0'lık skorla kazandı.

DZEKO KULÜP TARİHİNE GEÇTİ
Inter'e galibiyeti getiren golleri 20. dakikad Edin Dzeko ve 71. dakikada Denzel Dumfries kaydetti. Edin Dzeko, Inter tarihinin Şampiyonlar Ligi'nde gol atan en yaşlı ikinci futbolcusu oldu. Viktoria Plzen'de Pavel Bucha, 61. dakikada kırmızı kart gördü.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Liginde gecenin dev maçında iki gol Büyük sürpriz yaşandı, şok skor

BARCELONA KAÇIRDI, MÜNİH FİŞİ ÇEKTİ
Şampiyonlar Ligi'nde gecenin önemli maçında Bayern, sahasında Barça'yı konuk etti. Robert Lewandowski, Barcelona formasıyla eski takımına karşı ilk 11'de sahaya çıktı. Önceki maçlarda Barcelona'ya karşı kurduğu üstünlükle dikkat çeken Bayern, yine kazandı ve sahadan 2-0 galip ayrıldı.

LEWA YÜZDE 100'LÜK KAÇIRDI
18. dakikada Barcelona'da Robert Lewandowski, %100'lük pozisyonu kaçırdı. Lewandowski karşı karşıya pozisyonda üstten auta attı. Bu pozisyondan 2 dakika sonra Polonyalı yıldız yine kaçırdı. Lewandowski, Bayern Münih karşısında ilk 20 dakika içinde 3 net pozisyonu gole çeviremedi.

Almanlara galibiyeti getiren golleri 50'de Hernandez ve 54'te Sane attı. Bu sonuçla Bayern Münih ikide iki yaparak 6 puana çıktı ve grup liderliğini sürdürdü. Barcelona ise 3 puanda kaldı.

LEWA'YI MÜNİH DURDURDU
Öte yandan Robert Lewandowski, Bayern Münih ile oynamadan önce beş maçta dokuz gol atmıştı. Öte yandan Alman taraftarlar, Lewa'yı maç öncesinde alkışlayarak karşıladı.

"ONLAR AFFETMİYORLAR"
Maçın ardından konuşan Barcelona Teknik Direktörü Xavi; "Şampiyonlar Ligi'nde girdiğin pozisyonları değerlendiremezsen bedelini ödersin. Bayern'den daha iyiydik ama onlar affetmiyorlar. Aramızdaki fark bu!" dedi.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Liginde gecenin dev maçında iki gol Büyük sürpriz yaşandı, şok skor

GRUPLARDA BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi grup aşamasında son 30 maçı kaybetmedi. 27 maçı kazanan Münih 3 maçta berabere kaldı.

MATİP, LİVERPOOL'U İPTEN ALDI
Son haftalarda kötü sonuçlar alan ve Şampiyonlar Ligi'ne de 4-1'lik Napoli yenilgisi ile giren Liverpool, ikinci hafta maçlarında evinde Ajax'ı konuk etti.

Salah, 17. dakikda Liverpool'u 1-0 öne geçirse de Ajax'ın cevabı 27. dakikada Kudus ile geldi. Liverpool adına 89. dakikada sahne alan Matip, Jürgen Klopp'u rahatlattı ve 90 dakika sonunda 2-1 kazanan Liverpool, 3 puana ulaşan taraf oldu.

Şampiyonlar Liginde gecenin dev maçında iki gol Büyük sürpriz yaşandı, şok skor

BRUGGE, DRAGAO'DA PORTU'YU DAĞITTI
B Grubu maçında Portekiz temsilcisi Porto ile Belçika temsilcisi Club Brugge karşı karşıya geldi. Estadio do Dragao Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadele konuk takımın 4-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Porto'nun ev sahipliğinde oynanan maçta Club Brugge adeta rakibine gol oldu yağdı. 15. dakikada Ferran Jutgla'nın penaltıdan kaydettiği gol ile öne geçen Belçika ekibi, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. 47. dakikada Sowah ve 52. dakikada Olsen ile farkı 3'e çıkartan Club Brugge, 89. dakikada Nusa ile 4-0'lık galibiyete uzandı ve 3 puanın sahibi oldu.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Liginde gecenin dev maçında iki gol Büyük sürpriz yaşandı, şok skor

ATLETICO MADRİD EVİNDE YIKILDI
Bayer Leverkusen ile Atletico Madrid ile karşı karşıya geldi. Bay Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Bayer Leverkusen 2-0'lık skorla kazandı. Bayer Leverkusen, 84. dakikada Robert Andrich ve 87. dakikada Moussa Diaby'nin golüyle kazandı. Gollerin asistini Jeremie Frimpong yaptı.

TOTTENHAM 90'DAN SONRA YIKILDI
D Grubu'nda Sporting Lizbon ile Tottenham Hotspur karşı karşıya geldi. Jose Alvalade Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Sporting Lizbon, 2-0'lık skorla kazandı. Sporting Lizbon'a galibiyeti getiren golleri 90. dakikada Paulinho ile 90+3. dakikada Arthur Gomes kaydetti.

Yazarlar