Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi'nde skandal görüntüler! Maymun taklidi ve Nazi selamı

Şampiyonlar Ligi'nde skandal görüntüler! Maymun taklidi ve Nazi selamı

07.09.2022 - 19:37 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezon heyecanı başladı. Paris Saint Germain ile Juventus'un karşı karşıya geldiği dev karşılaşmadan skandal görüntüler ortaya çıktı. Deplasman tribününde maymun taklidi ve Nazi selamı yapan bazı taraftarların görüntüleri sosyal medyada büyük yer buldu.

Şampiyonlar Liginde skandal görüntüler Maymun taklidi ve Nazi selamı

Avrupa futbolunun bir numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezon heyecanı başladı. Paris Saint Germain ile Juventus arasındaki müsabakayı ev sahibi 2-1 galip tamamladı. Zorlu müsabakaya damga vuran olay kısa bir süre önce sosyal medyadaya düştü. Bir grup Juventus taraftarının, Paris Saint Germain taraftarlarına dönerek Nazi selamı verdiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Liginde skandal görüntüler Maymun taklidi ve Nazi selamı

Bu sırada Juventus tribünlerinin maç içerisinde maymun sesi ve maymun jestleri gibi görünen hareketler yaptığı kaydedildi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan bu müsabakayla ilgili tribündeki ırkçı görüntüler hakkında soruşturma konusunda son karar henüz verilmedi.

AVRUPA'DA IRKÇILIK SKANDALI

Öte yandan Avrupa futbolunun bir numaralı organizasyonu daha önce oynanan maçlarda da ırkçılıkla karşı karşıya kalmmıştı. Atletico Madrid taraftarları, Manchester City'le oynanan müsabakada Nazi selamı vermiş ve bu olay da uzun süre gündemde kalmıştı. Öte yandan Tottenham ile Burnley arasındaki bir Premier Lig müsabakasında iki Burnley taraftarı aynı hareketi nedeniyle hapis cezasına çarptırılmıştı.