Beşiktaş Schürrle, Beşiktaş'ta!

Schürrle, Beşiktaş'ta!

15.07.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş alt yapısından alınarak sezon öncesi hazırlık kamplarına götürülen Tugay Kaya, sarı saçları ve sakallarıyla, adeta Almanlar’ın ünlü golcüsü Andre Schürrle’ye benzetildi.

Schürrle, Beşiktaşta

Beşiktaş alt yapısından alınarak sezon öncesi hazırlık kamplarına götürülen Tugay Kaya, sarı saçları ve sakallarıyla, adeta Almanlar’ın ünlü golcüsü Andre Schürrle’ye benzetildi. Tugay’ın Alman golcüye benzerliği kampı takip eden gazeteciler arasında, “Schürrle, Beşiktaş’ta” esprisiyle karşılandı.

Haberin Devamı

Zemine tam not

Almanya’da yapılan kampta sahanın hem otel içerisinde hem de zeminin sert olması nedeniyle, konaklanan otele geçer not veren Bilic, dünkü idmandaki antrenman sahasını da beğendi. West Riding FA Stadium’un sahasında antrenmanlarını yapan siyah-beyazlılarda Hırvat hoca yardımcılarına zeminin tam istediği gibi olduğunu söyledi.

Kaçan kaçana!

Sabah antrenmanından sonra futbolcular elle topu üst kaleye vurma yarışması yaptı. Ersan, İsmail, Uğur, Olcay. Mustafa ve Cenk Tosun’un katıldığı yarışmada ilk atışı yapan Ersan topu direğe değdiremeyince, “Ben eve gidiyorum” diyerek sahadan ayrıldı. İkinci atışı yapan Mustafa da topu değdiremeyince, “Ben de eve gidiyorum” diyerek yarışmayı terk etti.