Skorer Secret Power'ın jokeyi Özcan Yıldırım kimdir? Gazi Koşusu birincisi Özcan Yıldırım nereli, kaç yaşında?

Secret Power'ın jokeyi Özcan Yıldırım kimdir? Gazi Koşusu birincisi Özcan Yıldırım nereli, kaç yaşında?

27.06.2022 - 01:25 | Son Güncellenme:

96. Gazi Koşusu sonuçları belli oldu! Her yıl Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen Gazi Koşusunu bu yıl Secret Power kazandı. Jokeyi ise Özcan Yıldırım olarak biliniyor. Böylece Özcan Yıldırım Kimdir, nereli, kaç yaşında? soruları gündeme geldi.

Secret Powerın jokeyi Özcan Yıldırım kimdir Gazi Koşusu birincisi Özcan Yıldırım nereli, kaç yaşında

Gazi Koşusu birincisi Özcan Yıldırım, 96. Gazi Koşusu'nda elde ettiği 1.'lik ile ilki yaşadı. Koşuyu takip edenler ise Secret Power'ın sahibi ve jokeyi Özcan Yıldırım hakkında detayları sorgulmaya başladı. İşte, Özcan Yıldırım hayarı ve başarıları...

Haberin Devamı

ÖZCAN YILDIRIM KİMDİR?

Secret Power'ın jokeyi Özcan Yıldırım, 1985 yılında Siirt’te dünyaya geldi. 13 kardeşi olan sporcu, atlarla ilk kez Adana’da kondisyonerlik yapan eniştesi Sadık Akın sayesinde tanıştı. Hipodroma gelip giderek, bir süre yarış bülteni sattı. Hipodromda tanınan bir isim olmasıyla bu kez yedekçilik ve atlara binek yapmaya başlayan başarılı jokey, daha sonra, 2000 yılında Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezine kaydoldu. 2001 yılında arkadaşlarıyla İrlanda Kildare Eğitim Merkezi'ne eğitim için gönderildi.