Senad Ok

Senad Ok

senad.ok@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Daha ne olduğunu anlamadan Fenerbahçe kalesinde golü gördü. Aylar sonra kaleyi devralan Altay, Chiquinho’nun sert şutunda etkisiz kaldı: 1-0.
2.dakikada gelen bu gol ev sahibinin taç atışı ile başladı. Diabate ve Chiquinho’nun etkili organizasyonu ile sonuçlandı. Ev sahibi öne geçti ve bu skoru korumaya çok fazla çalışmadı. Geriye yaslanmadı. İlk yarıda beş isabetli şut buldu. Oynarken de boşluklar bıraktı. Valencia gibi tecrübeli bir isim de bu boşluğu affetmedi. Giresun orta sahası kritik yerde topu kaybetti. Mert Hakan hızlı oynadı. Valencia klas bitirdi: 1-1
İlk yarıda son 15 dakikaya girilirken skor dengelendi. Son bölümde etkili gelen Giresun, Flavio’nun kafa vuruşu ile gole yaklaştı. İkinci yarı konuk ekipte Pelkas ve Serdar Dursun hamleleri hemen sonuç verdi. Aldığı darbeye rağmen sahada kalan Serdar ters koşusu ile alanı açtı. Geriden gelen Pelkas 53’te klas vuruşla takımını öne geçirdi: 1-2. Golden sonra da etkili olan taraf Fenerbahçe’ydi.
Valencia ve Ferdi’nin sürüklediği ataklar vardı. Son bölümlere girilirken Giresunspor gol için risk almak zorundaydı. Bu riski alırken geride bıraktığı boşluğu hızlı atakla değerlendirmeye çalıştı sarı-lacivertliler. Valencia gole giderken onu son adam olarak düşüren Perez kırmızı kart gördü. Rakibi karşında bir kişi fazla son bölümlere giren sarı-lacivertliler maçı daha erken bitirme şansları bulsa da Berisha müsait pozisyonu değerlendiremedi. Valencia’nın boş kaleye aşırtması isabetli değildi. Burak’ın vuruşu da direk dibinden dışarı çıktı.