Senad Ok

Senad Ok

senad.ok@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin sahaya çıkan kadrosu oyunu kontrol etmeye yönelik olsa da planı tutmadı. Antalyaspor; etkili sistemi, çabuk oyunu, geçişleri ile oyunu maç boyu kontrolü altında tuttu.
Sarı-lacivertliler 63. dakikaya kadar etkili atak geliştiremezken ev sahibi net fırsatlar buldu. 24’te Ghacha’nın kestiği topta Güray gelişine vurdu, Berke engelledi.
55’te Wright’ın karşı karşıya kaldığı pozisyonda savunma son anda müdahale etti. Fenerbahçe ise önce Rossi sonra da Osayi’nin ortaları ile ilk kez pozisyon buldu.
İsmail Kartal takımın etkisiz oyununa çare arıyordu. Kanatlara müdahale ederek iki hamle yaptı.Kazanılan duran top, bu kadar kötü oyun için bir şans olabilirdi. Sosa etkili kesti ve top doğrudan kaleyi buldu: 0-1 72’deki bu gol oyuna tempo kazandırdı. Bu gole karşılık 81’de benzer bir pozisyonda geldi. İçeri kesilen topta Berke’den seken topu tamamlayan Doğukan oldu: 1-1
Bu gol sonrası konul ekip rakibini bir daha zorlayamadı. Antalyapor ise galibiyet için baskısını arttırdı. Doğukan birebirde Kim gibi çabuk bir ismi de geçerek ikinci gole yaklaştı. Mehmedi ve Fredy de galibiyet için şans bulan isimler oldu.