Fenerbahçe Senad Ok'tan İsmail Kartal'a sert eleştiri: Oyuncuları neden strese sokuyorsun?

Senad Ok'tan İsmail Kartal'a sert eleştiri: Oyuncuları neden strese sokuyorsun?

25.02.2024 - 13:57 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, son dakikada bulduğu gol ile Kasımpaşa'yı mağlup etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok da mücadelenin ardından sarı-lacivertlilerdeki gelişmeleri değerlendirdi.

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı son dakika penaltısı ile mağlup etmeyi başardı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok da mücadele sonrası sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri dğerlendirdi.

Haberin Devamı

Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Senad Ok, İsmail Kartal'a sert eleştirilerde de bulundu.

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde: 

'OSAYİ'NİN DURUMU CİDDİ DEĞİL'

"İrfan Can Kahveci'nin 2 hafta sahalardan uzak kalmasını bekliyorum. Son antrenmanda oluyor sakatlığı. Fenerbahçe için çok kötü bir haber. Osayi de antrenmana çıktı, ciddi bir durumu yok. King'in bir sakatlığı da vardı."

'RAKİPLER İSMAİL KARTAL'DAN ÇEKİNMİYOR'

"Maalesef haklı çıkıyorum. Fenerbahçe kazanıyor ama dediğim konular var. Sami Uğurlu'nun maç sonu açıklamalarında Fenerbahçe bizden çekindi dedi. Türkiye'nin en büyük bütçeli takımı en düşük bütçeli takımından çekiniyor, bu Sami hocanın yorumu. Özetle İsmail hocanın bu açıklamayı iyi okuması lazım. Nasıl oluyor da rakip teknik direktör bu kadar rahat konuşuyor. Rakipler Kadıköy'den çekinmiyorlar. Fenerbahçe'den değil İsmail Kartal'dan çekinmiyorlar."

Haberin Devamı

Senad Oktan İsmail Kartala sert eleştiri: Oyuncuları neden strese sokuyorsun

'FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ İSMAİL KARTAL'DIR'

"Fenerbahçe'nin rakibi Kasımpaşa değildi ki İsmail Kartal'dı. Fenerbahçe'nin İsmail Kartal'ı aşması lazım. 2 yarı başlarken Fenerbahçe hamle yapmadı. Niye zaman geçsin takım akmıyor, topu alan gidiyor. Ben İsmail Kartal'ı eleştirmekten yoruldum. Buradan çevirir mi tabii olabilir. Ama gerçekleri görmüyor."

'BONUCCİ KENARDA OTURUYOR'

"Temel problemlerden biri sen savunmadan çıkamıyorsun. Dünyada en iyi topla çıkabilecek oyunculardan biri elinde, Bonucci kenarda oturuyor. Fenerbahçe'nin kadrosu şampiyon olabilecek bir kadrodur ama doğru idare edebilirse. Artık insanlar ağlıyorlardı tribünde. İsmail hocanın getirdiği nokta bu.

'NEDEN STRESE SOKUYORSUN'

"İrfan Can, Osayi ve İsmail Yüksek penaltıya bakamıyor. Sen oyuncuları neden strese sokuyorsun. Topu alan gidiyor."

Senad Oktan İsmail Kartala sert eleştiri: Oyuncuları neden strese sokuyorsun

'KAYBETMİŞ GİBİ BİR HAVA VAR'

"Sen top falan oynamıyorsun, seni çözdüler. 3 puanı aldı ama mental olarak yara aldı. Kaybetmiş gibi bir hava var."

KRUNİC'İN ISLIKLANMASI

"Krunic ıslıklandı, İsmail Yüksek'le olmuyor belli. Neden devre arasında almıyorsun oyundan. Hem geç değişiklik yaptın hem futbolcu ıslıklandı."

Haberin Devamı

'ÇOK BARİZ HATALAR YAPIYOR'

"Çok bariz net teknik adam hataları yapıyor. Önde baskıdan çıkacak oyuncu kenarda oturuyordu. Sami Uğurlu baskı yapacaklarını söylemişti.

"İsmail Kartal şampiyon olursa Fenerbahçe tarihinde dönüm noktası olacağının farkında değil. Tarihi bir sorumluluğu var aslında. Psikolojik üstünlük Galatasaray'da. Ben umudumu kaybetmeye başladım. Çünkü bir teknik direktör bu kadar hata yapamaz."

PENALTI POZİSYONU

"Zaten öncesinde Oosterwolde'nin penaltısı vardı. Onu verse son pozisyon tartışılmayacaktı. Can yakan bir pozisyon ama benim gördüğüm topun bir ivme kazanması."