Antalyaspor Sergen Yalçın, Antalyaspor için serveti reddetti!

Sergen Yalçın, Antalyaspor için serveti reddetti!

17.02.2024 - 10:23 | Son Güncellenme:

Nuri Şahin'in Borussia Dortmund'a gitmesinin ardından Antalyaspor'un yeni teknik direktörü olan Sergeln Yalçın'ın kırmızı beyazlı kulüp için servetten vazgeçtiği ortaya çıktı.

Sergen Yalçın, Antalyaspor için serveti reddetti

Nuri Şahin'in Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'un teknik heyetine katılması nedeniyle Antalyaspor'dan ayrılmasının ardından, kırmızı beyazlı kulüp sezon sonuna kadar Sergen Yalçın'ın başına getirmişlerdi.

Haberin Devamı

Antalyaspor için büyük fedakarlık yaptı

Beşiktaş'ın başında lig ve kupa şampiyonluğu yaşayan 51 yaşındaki teknik direktörün Antalyaspor için büyük bir fedakarlık yaptığı ortaya çıktı.

"Verdiğimiz ücretin üç katı teklif almasına rağmen Antalyaspor'u tercih etti"

Antalyaspor Başkan Vekili Deniz Ali Yeşil yaptığı. "Sergen Yalçın bizim verdiğimiz ücretin üç katı teklif almasına rağmen Antalyaspor'u tercih etti." açıklamasıyla Sergen Yalçın'ın kırmızı beyazlı takımı çalıştırmak için yaptığı fedakarlığı açıkladı.

60 Milyonluk teklifi kabul etmedi, 20 milyon TL'ye imza attı

Antalyaspor Başkan Vekili Deniz Ali Yeşil'in bizim verdiğimiz 3 katı olan teklifi kabul etmedi dediği Sergen Yalçın, 2 Ocak 2024'te sözleşme imzaladığı Antalyaspor'la sezon sonuna kadar 20 milyon TL'ye anlaşmıştı. Yalçın'ın Akdeniz ekibini çalıştırmak için başka bir kulüpten gelen 60 milyon TL'lik teklifi kabul etmediği ortaya çıktı.

Yazarlar