İspanya La Liga SON DAKİKA | Arda Güler'e Mbappe engeli! Real Madrid'de karar verildi

SON DAKİKA | Arda Güler'e Mbappe engeli! Real Madrid'de karar verildi

17.02.2024 - 08:56 | Son Güncellenme:

Real Madrid forması giyen Arda Güler ilk 11'de şans bulmakta zorlanıyor. Kylian Mbappe'yi kadrosuna katmaya hazırlanan Real Madrid'in Arda Güler'le ilgili yeni kararını kısa sürede vermesi bekleniyor.

SON DAKİKA | Arda Gülere Mbappe engeli Real Madridde karar verildi

Real Madrid gelecek sezon Los Galacticos'u yeniden hayata geçirecek bir proje üzerinde çalışıyor. Brezilya'nın yeni genç yıldızı Endrick'i transfer eden Madrid, Kylian Mbappe ve Erling Haaland'ı da renklerine bağlamak istiyor.

Haberin Devamı

Cadena SER'de yer alan habere göre Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Kylian Mbappe'nin dışında Erling Haaland'ı da takımda görmeyi çok istiyor. Haberde Ancelotti'nin yaz aylarında Harry Kane'i transfer etmek istediği fakat yönetimin Erling Haaland transferine engel olmaması için Kane'i transfer etmediği belirtildi. Florentino Perez'i yaz aylarında Mbappe ve Haaland'a eflatun-beyazlı formayı giydirmek istediği ifade edildi.

SON DAKİKA | Arda Gülere Mbappe engeli Real Madridde karar verildi

Real Madrid'in gelecek sezon Endrick ve Mbappe'yi kadrosuna kattığı senaryoda hücum hattında rotasyon artmış olacak. Vinicius, Rodrygo, Brahim Diaz, Endrick ve transfer edilmesi halinde Mbappe ile muhteşem bir hücum hattına sahip olacak Real Madrid'de Arda Güler'in takımdan ayrılması bekleniyor.

Haberin Devamı

"ARDA GÜLER'DE MBAPPE FAKTÖRÜ"

İspanyol basını da Kylian Mbappe ve Endrick transferlerinin ardından Arda Güler'in forma şansı bulmakta zorlanacağını ifade etti. Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Defensa Central'de yer alan haberde Mbappe'nin gelecek sezondan itibaren Real Madrid forması giyeceği ve hücum hattındaki bu zenginliğin Arda Güler'i olumsuz yönde etkileyebileceği öne sürüldü.

Haberde şu ifadelere yer verildi:

Real Madrid şimdiden gelecek sezonu ve tabii ki Paris Saint-Germain'in en iyi yıldızını er ya da geç kadrosuna katmak zorunda kalacağı kadrosunda yapacağı değişiklikleri düşünüyor. Endrick de gelecek.

PSG forveti 1 Temmuz'dan sonra beyaz formayı giyecek. Arda Güler'in dakikalara ihtiyacı var ve bunu bilen Real Madrid, genç oyuncunun hem düzenli oynaması hem de oyununda ilerleme kaydetmesi amacıyla gelecek sezon kiralık gitmesi ihtimalini değerlendirmeye başladı.

SON DAKİKA | Arda Gülere Mbappe engeli Real Madridde karar verildi

Bu fikir şimdilik sadece Valdebebas'taki bazı yöneticiler arasında konuşuluyor ancak Arda Güler'in sakatlıklar nedeniyle neredeyse hiç maç oynayamadığı ligde yeteneklerini geliştirmeyi tamamlaması gerektiği fikri yöneticiler arasında konuşuluyor. Mbappe her şeyi değiştirebilir.