Antalyaspor Sergen Yalçın: Bugün itibariyle ayrılıyoruz!

Sergen Yalçın: Bugün itibariyle ayrılıyoruz!

24.05.2024 - 23:03 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 38'inci haftasında Alanyaspor deplasmanından 1 puanla ayrılan Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın: Bugün itibariyle ayrılıyoruz

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Trendyol Süper Lig'in 38'inci haftasında Alanyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Haberin Devamı

Oyuna iyi başlamadıklarını, ilk 10-15 dakikalık bölümde ciddi bir konsantrasyon eksiklikleri olduğunu söyleyen Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “Ciddi bir konsantrasyon eksikliğimiz vardı ve hemen futbol cezayı keser böyle durumlarda. 1-0 mağlup başladık oyuna diyebiliriz. Ondan sonra oyunu dengeledik. Rakibin üstüne gitmeye başladık, pozisyonlar bulduk. Oyunu ilk yarıda da dengeleyebilirdik ama ilk yarı mağlup girdik içeriye. İkinci yarıda tempo daha da düştü oyunda. Normaldir artık temponun düşmesi ligin son maçı. İkinci yarı daha dengeli bir oyun oldu, iki taraf içinde. İkinci yarı rakibe pozisyon vermedik. Bir yan toptan attığımız golle skor eşitlendi. Oyuna baktığımız zaman beraberlik adaletli bir skor gibi görünüyor, iki taraf içinde onu söyleyebilirim” dedi.

Haberin Devamı

“BUGÜN İTİBARİYLE AYRILIYORUZ”

Sergen Yalçın, sezonun son maçı olduğunu ve ayrıldıklarını dile getirdiği açıklamasında verilen desteklerden dolayı da teşekkür etti. Yalçın konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

"Sezonun son maçıydı. Bugün itibariyle ayrılıyoruz. Antalyaspor taraftarına teşekkür ediyorum. Bize verdiği destekten dolayı Antalyaspor Başkanına, Yönetim Kuruluna, çok ciddi karakter gösteren oyuncularıma bu sezon için teşekkür ediyorum. Antalyaspor kendi hedefleri doğrultusunda iyi bir ikinci yarı profili çizmiştir. Hedef haftalar önce söylediğim gibi ‘50 puan ve ilk onda bitirmek bizim için başarı sayılacaktır’ diye. Oyuncularımız bu hedefi yakaladılar. Onlara da sizin aracılığınızla buradan teşekkür ediyorum. Antalyaspor'a da önümüzdeki sezonda başarılar diliyorum.”