Turkish Airlines Euroleague Sarunas Jasikevicius: Başımızı kaldırmalıyız!

Sarunas Jasikevicius: Başımızı kaldırmalıyız!

24.05.2024 - 22:11 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Panathinaikos maçının ardından konuştu.

Sarunas Jasikevicius: Başımızı kaldırmalıyız

Turkish Airlines EuroLeague Final Four maçında Panathinaikos'a 73-57 mağlup olan Fenerbahçe Beko'da başantrenör Sarunas Jasikevicius açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Hücumdaki performanslarını eleştiren Sarunas Jasikevicius, "Panathinaikos'u ve Ergin'i tebrik ederim. Sezon sona erdi. Buraya kadar gelen, zorluklara katlanan oyuncularımı tebrik ediyorum. Maça bakacak olursanız, defansif olarak iyiydik. Panathinaikos'u ortalamalarının altında tutmayı başardık ama hücumda berbattık, topu iyi taşıyamadık ve taşıdığımızda da hedeften uzaklaştık" dedi.

Sarunas Jasikevicius şu şekilde devam etti:

"Bu zor bir kayıp. Başımızı kaldırmalıyız. Bu bir gerçek. Bu tür maçları neden kaybedersiniz? Kazanmak için o kadar da iyi değildik. Tamam, rakibimiz genel olarak iyiydi ama mükemmel değildi."

Ana odaklandığını dile getiren Sarunas Jasikevicius, "Kaybetmiş olmamız bir trajedi. Buraya her geldiğinizde şampiyonluktan iki maç uzakta oluyorsunuz. Yine çok yaklaşmıştık. Kendimize bakmalıyız, sahaya en iyi halimizle çıkmadık. Gelecek sezon umurumda değil. Ben bugünü düşünüyorum. Elbette gelişmek istiyoruz, bu olacak . Elimizde büyük bir fırsat vardı ama bunu değerlendiremedik. Sezon bizim için sona erdi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Taraftarların neden olduğu olaylar sebebiyle maçın geç başlamasının hatırlatılması sonrası Sarunas Jasikevicius, "Gecikme iki takımı da etkiledi. Berbat bir şeydi. Kimseye faydası olmadı. Bunu bir bahane olarak kullanamayız. Final Four'da taraftarların yarısının dışarıda kalıp maçın geç başlayacağını söyleseniz hayatta inanmazdım. Panathinaikos daha iyiydi. Bahane arayamayız" dedi.