Magazin Sergio Ramos'un eşi Pilar Rubio'dan cinsel ilişki itirafı!

Sergio Ramos'un eşi Pilar Rubio'dan cinsel ilişki itirafı!

13.10.2022 - 18:19 | Son Güncellenme:

Fransız devi Paris Saint-Germain'de forma giyen İspanyol yıldız Sergio Ramos'un eşi İspanyol model ve televizyon sunucusu Pilar Rubio, ünlü futbolcu ile aşk hayatlarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sergio Ramosun eşi Pilar Rubiodan cinsel ilişki itirafı

Uzun yıllar formasını giydiği Real Madrid'den geçtiğimiz sezon ayrılan ve Paris Saint-Germain'e imza atan Sergio Ramos, bu sefer futbolu yerine özel hayatıyla gündeme geldi. 17 yıllık aşk hayatlarına dair konuşan Pilar Rubio'nun açıklamaları dış basında büyük yankı uyandırdı.

Haberin Devamı

ÇARPICI SÖZLER

İspanyol yıldızın model ve televizyon sunucusu olan eşi Pilar Rubio, Movistar+'a verdiği röportajda cinsel hayatlarına ilişkin çarpıcı itiraflarda bulundu.

Sergio Ramosun eşi Pilar Rubiodan cinsel ilişki itirafı

"HER GÜN CİNSEL İLİŞKİYE GİRİYORUZ"

Movistar+'da yer La Resistencia isimli programa konuk olan Pilar Rubio, sunucu David Broncano'nun 'Son 30 günde kaç kez cinsel ilişkiye girdiniz?' şeklinde gelen sorusuna, "Her gün! Madrid'de olduğum günler haricinde Paris'teysem her gün yapıyoruz. Çocukları 21.30'da yatırırız ve sonra başbaşa kalırız." cevabını verdi.

Sergio Ramosun eşi Pilar Rubiodan cinsel ilişki itirafı

10 YILLIK BİRLİKTELİK

Sergio Ramos ile 10 yıllık bir ilişkinin ve 4 çocuğun ardından 2 yıl önce Sevilla Katedrali'nde evlenen Pilar Rubio, "Sanki dün tanışmız gibi. Yıldönümümüzde bunu konuştuk. Gerçekten hiç eskimememiz çok hoş bir durum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sergio Ramosun eşi Pilar Rubiodan cinsel ilişki itirafı

"HESABIMDA 52 BİN EURO VAR"

Banka hesabında ne kadar olduğu da sorulan Rubio, çek hesabında 52 bin euro para bulunduğunu açıkladı. Programın sunucusu ise bu miktarı az bularak rakama inanmazken gülerek, "Tarihin en büyük yalanı" ifadelerini kullandı.