Turkish Airlines Euroleague Sertaç Şanlı bombası! Türkiye'ye dönüyor, iki yıllık anlaşma

Sertaç Şanlı bombası! Türkiye'ye dönüyor, iki yıllık anlaşma

03.07.2023 - 15:50 | Son Güncellenme:

EuroLeague ekiplerinden Barcelona'daki geleceği belirsizliğini koruyan Milli basketbolcu Sertaç Şanlı hakkında sürpriz bir iddia gündeme geldi. Tecrübeli basketbolcu, Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Sertaç Şanlı bombası Türkiyeye dönüyor, iki yıllık anlaşma

Barcelona'daki geleceği belirsizliğini koruyan Sertaç Şanlı için bomba bir iddia gündeme geldi. Milli yıldız yeniden Türkiye'de forma giymeye oldukça yakın

Haberin Devamı

EUROLEAGUE'DE HAYAL KIRIKLIĞI 

Turkish Airlines EuroLeague'de şampiyonluk kazanmak için büyük yatırımlar yapan Barcelona, son yıllarda adeta hayal kırıklığı yaşadı. Katalan ekibi her ne kadar Final Four'a yükselmiş olsa da eli boş bir şekilde turnuvaya veda etti. Yapılan yatırımlara rağmen üst üste 3. kez Final Four'dan eli boş dönen Barcelona'da köklü değişimler için sezonun bitimiyle harekete geçildi. 

BÜTÇEDE KÜÇÜLMEYE GİDİYOR

Alınan sonuçların ardından Barcelona bütçede küçülmeye gitmeye karar verdi. Katalan ekibinde Başkan Laporta yaptığı açıklamada yüksek bütçelerle yola devam edemeyeceklerini şu sözlerle belirtti: 

"Kulüp olarak içerisinde bulunduğumuz ekonomik koşullar nedeniyle oyunculara yüksek maaşlar ödemeye devam edemeyiz, rekabetçi olabilmek için senelik 40 milyon euro harcamaya gerek yok."

Haberin Devamı

Bu açıklamanın ardından Barcelona'da yıldız basketbolcularla yolların ayrılabileceği iddiaları da gündeme gelmeye başladı. 

Sertaç Şanlı bombası Türkiyeye dönüyor, iki yıllık anlaşma

YENİ SÖZLEŞME İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde AS'ta yer alan habere göre Barcelona, milli yıldız Sertaç Şanlı‘ya yeni sözleşme teklif etti. Sertaç’ın takımıyla olan sözleşmesi, normal şartlarda bu yaz sona eriyor.

Barça, gelecek sezon bütçe düşürecek olmasından dolayı milli oyuncumuza bir öncekine kıyasla daha düşük bir kontrat önerdi. Sertaç’a resmi teklifini ileten Katalan devi, milli oyuncumuzun kararını bekliyor.

SERTAÇ ŞANLI BOMBASI

Eurohoops'ta yer alan habere göre Fenerbahçe Beko, Sertaç Şanlı ile iki yıllığına anlaşmaya yakın. Henüz biten bir durum olmasa da görüşmeler pozitif yönde ilerliyor.