Beşiktaş Sezona damga vuracak transfer! Süper Lig devinden Marco Reus bombası

Sezona damga vuracak transfer! Süper Lig devinden Marco Reus bombası

12.04.2024 - 10:06 | Son Güncellenme:

Dortmund ile kontratı bitecek olan Marco Reus için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Süper Lig devi Alman yıldızın transferi için düğmeye bastı.

Sezona damga vuracak transfer Süper Lig devinden Marco Reus bombası

Süper Lig devi, yaz transfer sezonu için elini çabuk tutmak istiyor... Bu doğrultuda yıldız bir on numara almak isteyen Süper Lig devi, Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund’un süperstarı Marco Reus’u renklerine bağlamayı hedefliyor. Sezon sonunda kontratı bitecek olan 34 yaşındaki oyuncunun, yaşanan son gelişmelere göre sözleşme uzatmama ihtimali bir hayli yüksek.

Haberin Devamı

12 YILDA 168 GOL

2012 yılında Mönchengladbach'tan Borussia Dortmund'a transfer olan Marco Reus, o günden bu yana sarı-siyahlı kulübün ikon isimlerinden biri haline geldi. Alman millî futbolcu, Dortmund ile 12 yılda tüm kulvarlarda toplamda 420 maça çıktı. Marco Reus, söz konusu karşılaşmalarda 168 gol atıp 128 asist yaptı.

BEŞİKTAŞ HAREKETE GEÇTİ

Beşiktaş, gelecek sezon yeniden şampiyonluğa oynayabilmek için harekete geçti. Siyah-Beyazlılar, Dortmund ile kontratı bitecek olan Marco Reus’u kadrosuna katmak için girişimlere başlayacak. Alman futbolcunun, sözleşme uzatmama ihtimali, Beşiktaş’ın elini güçlendiriyor... Kara Kartal, bu transferi bitirme konusunda kararlı...

TRABZONSPOR DA İSTEMİŞTİ

Tecrübeli futbolcuyu, daha önce Süper Lig’den Trabzonspor da istemişti.

Haberin Devamı

ÖNCE TEKLİFLERİ DİNLEYECEK

Birçok talibi olan deneyimli futbolcu için anlaşma zeminini sağlamak zor gözükse de Siyah-Beyazlılar, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmayı çok istiyor. Gelen son haberlere göre, Reus’un kendisi için yapılacak tüm teklifleri dinleyeceği ve sonrasında karar vereceği bilgisine ulaşıldı.

SAVUNMAYA DA SAVİC

Savunmanın merkezine tecrübeli bir ismi transfer etmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, rotasını İspanya’ya çevirdi. Kara Kartal, geçtiğimiz ara transfer döneminde renklerine bağlamak istediği ancak şartlarda anlaşamadığı Stefan Savic’i almak istiyor. 2025 yılında kontratı bitecek olan Karadağlı stopere, yeniden şartları sorulacak. Kulübü Atletico Madrid’in bonservis konusunda zorluk çıkarması beklenmezken, oyuncunun kolaylık sağlaması hedefleniyor. Senelik 4 milyon Euro kazanan 33 yaşındaki oyuncu, indirime gitmesi halinde tüm şartlar zorlanacak.