Fenerbahçe Simon Kjaer'in menajeri Fenerbahçe'yi açıkladı! 'Geri alma hayalleri var'

Simon Kjaer'in menajeri Fenerbahçe'yi açıkladı! 'Geri alma hayalleri var'

22.02.2024 - 21:07 | Son Güncellenme:

Serie A devi Milan'da forma giyen Simon Kjaer'in menajeri, yıldız futbolcunun Fenerbahçe'nin radarında olduğunu açıkladı. Simon Kjaer'in menajeri, Danimarkalı stopere Avrupa devlerinin ilgi duyduğunu doğruladı.

Simon Kjaerin menajeri Fenerbahçeyi açıkladı Geri alma hayalleri var

Milan'ın Danimarkalı savunmacısı Simon Kjaer'in menajerinden Fenerbahçe ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. 34 yaşındaki stoperin menajeri Mikkel Beck, ara transfer ve tescil döneminde Fenerbahçe'nin Simon Kjaer ile ilgilendiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Simon Kjaer'in ara transfer döneminde bazı önemli teklifler aldığını belirten Mikkel Beck, "Belirli kulüp isimleri hakkında yorum yapmayacağım. Ancak Simon, uluslararası futbolda her transfer döneminde ilgi çekici olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Ocak ayında Avrupa'nın çok büyük kulüplerinden bile ilgi olduğu doğru. Bu kadarını söyleyebilirim" dedi.

Simon Kjaer'in Milan'dan ara transfer döneminde ayrılmakla ilgilenmediğini vurgulayan Mikkel Beck, "Ancak Simon zaten çok büyük bir kulüpte oynuyor. Milan'da heyecan verici bir sezonun ortasında takımdan ayrılmakla hiç ilgilenmedi" ifadelerini kullandı.

Bold'a açıklamalarda bulunan Mikkel Beck, Simon Kjaer'in Fenerbahçe ile anılmasına dair soruya şu cevabı verdi:

Haberin Devamı

"Fenerbahçe'nin Simon'un durumunu sorduğu doğru. O kulüpte büyük bir yıldızdı ve hala onu geri alma hayalleri var."

Danimarkalı savunmacının Milan'a odaklandığını vurgulayan Mikkel Beck, "Simon, çok önemli bir oyuncu olduğu Milan'a yüzde yüz olarak odaklanmış durumda. Aralık ayında sakatlıktan döndüğünden bu yana son birkaç aydır harika bir form yakaladı ve Milan onun takımda olduğu süreçte mükemmel sonuçlar aldı" diye konuştu.

Suudi Arabistan iddiaları hakkında gelen soru sonrası Mikkel Beck, "Bu söylentiyi ben de duydum ve futbol dünyasında bu kadar çok şey söylenmesine ve yazılmasına biraz güldüm. Bunu tamamen reddedebilirim" açıklamasını yaptı.

Simon Kjaer'in Suudi Arabistan'a transfer olmayacağını belirten Mikkel Beck, Danimarkalı futbolcunun Milan ile olan sözleşmesinin sezon sonunda bitmesine dair şu ifadeleri kullandı:

"Kulüple gelecek sezon hakkında henüz konuşmadık. Bunu, her iki taraf için de doğru zaman geldiğinde yaparız."

Simon Kjaer bu sezon Milan'da 18 maça çıktı ve 1 asist üretti. Serie A deviyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek Danimarkalı yıldızın güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

AC Horsens altyapısında yetişen Simon Kjaer daha sonra Midtjylland, Palermo, Wolfsburg, Roma, Lille, Fenerbahçe, Sevilla, Atalanta ve Milan'da oynadı.

Simon Kjaer, Danimarka Milli Takımı'nda 130 karşılaşmada şans buldu. 34 yaşındaki stoper bu maçlarda 5 gol atma başarısı gösterdi.