Fenerbahçe Sivasspor - Fenerbahçe maçında ilginç an! Yardımcı hakemden Jorge Jesus'a eşofman talebi

Sivasspor - Fenerbahçe maçında ilginç an! Yardımcı hakemden Jorge Jesus'a eşofman talebi

03.05.2023 - 22:29 | Son Güncellenme:

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Kritik müsabakanın ilk yarısında yaşananlar dikkat çekti.

Sivasspor - Fenerbahçe maçında ilginç an Yardımcı hakemden Jorge Jesusa eşofman talebi

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk mücadelesinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un giydiği eşofman takımı ufak çaplı bir krize neden oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan Attila Szalai, Sivasspor deplasmanında ilk 11'deki yerini aldı. Jorge Jesus mücadelede şu isimlere ilk 11'de forma şansı verdi: İrfan Can Eğribayat, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Szalai, Peres, Arao, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Rossi, Emre Mor, Pedro.

Haberin Devamı

PERES TAŞIDI, AZ FARKLA DIŞARIDA

Müsabakaya hızlı başlayan taraf Fenerbahçe oldu. Sol kanattan topla birlikte ilerleyen Luan Peres bir anda ceza sahasına girdi. Brezilyalı futbolcunun orta şut karışımı vuruşunda top az farkla auta gitti.

Haberin Devamı

FERDİ VURDU, MUAMMER KURTARDI

Mücadelenin 9'uncu dakikasında Fenerbahçe'de futbolcular inanılmaz bir pas trafiği oluşuturdu. Ferdi Kadıoğlu sağ kanatta topla buluştu ve Muammer Yıldırım ile karşı karşıya kaldı. Ferdi Kadıoğlu'nun şutunda Muammer Yıldırım rakibine gol izni vermedi.

İRFAN CAN VURDU, MUAMMER'DEN BİR KURTARIŞ DAHA

Müsabakanın 12'nci dakikasında Fenerbahçe bir kez daha gole yaklaştı. Sarı-lacivertlilerde Mert Hakan Yandaş'ın harika ortasında İrfan Can Kahveci kafa vuruşunu yaptı. İrfan Can Kahveci'nin kafa vuruşunda Muammer Yıldırım rakibine gol izni vermedi.

JESUS'UN EŞORTMANI DEĞİŞTİRİLDİ

Heyecan dolu maçın 25'inci dakikasında enteresan bir gelişme yaşandı. Fenerbahçeli futbolcuların lacivert forması ile aynı renkte eşofman üstü bulunan Jorge Jesus'un üstü değiştirildi. Maçın yardımcı hakemi, Jorge Jesus'tan karışıklık ihtimali bulunduğu için farklı renk giyinmesini talep etti.

Sivasspor - Fenerbahçe maçında ilginç an Yardımcı hakemden Jorge Jesusa eşofman talebi

Bu uyarının ardından Portekizli teknik direktör, üzerine sarı bir eşofman üstü giydi.

Sivasspor - Fenerbahçe maçında ilginç an Yardımcı hakemden Jorge Jesusa eşofman talebi

BATSHUAYI VE KING AYLAR SONRA SAHADA

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de uzun süredir forma şansı bulamayan Michy Batsuhayi ve Joshua King, Sivasspor maçında yeniden süre aldı. Sarı-lacivertlilerde; Michy Batshuayi 16 Mart'tan sonra, Joshua King ise 13 Mart'tan sonra ilk kez bir maçta forma giydi.

Yazarlar