Sivasspor Sivasspor'un formaları kayboldu! Cluj deplasmanında 5 kişi yedek kulübesinde

Sivasspor'un formaları kayboldu! Cluj deplasmanında 5 kişi yedek kulübesinde

15.09.2022 - 19:52 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu'nun ikinci haftasında Sivasspor, Cluj'a konuk oldu. Zorlu müsabakada Sivasspor'un kulüp logosu bulunan tişörtlerle sahaya çıkması dikkat çekti. Temsilcimiz Sivasspor'da yedek kulübesinde sadece 5 futbolcu yer aldı. İşte detaylar...

Sivassporun formaları kayboldu Cluj deplasmanında 5 kişi yedek kulübesinde

Romanya temsilcisi CFR Cluj, UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu'nun ikinci haftasında Sivasspor'la karşı karşıya geldi. Sivasspor'da futbolcuların sakatlık ve cezaları nedeniyle yedek kulübesinde sadece 5 oyuncu yer aldı. Öte yandan temsilcimiz formaları kaybolduğu için müsabakaya beyaz tişörtlerle çıktı.

Haberin Devamı

Sivasspor'da Leke James, Robin Yalçın, Hakan Arslan, Ziya Erdal ve Erdoğan Yeşilyurt sakatlıkları nedeniyle Romanya'daki müsabakanın kadrosuna dahil edilmedi. Kırmızı-beyazlılarda Keita ise kart cezası nedeniyle maçta takım arkadaşlarını yalnız bıraktı.

5 OYUNCU YEDEK KULÜBESİNDE

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay sakatlıklar ve cezalı isimler nedeniyle yedek kulübesinde 5 oyuncuyu bekletti. Kırmızı-beyazlılarda Baver Kuçkar ve Muammer Yıldırım yedek kulübesinde şans bekleyen kaleciler oldu. Sivasspor'da Clinton N'Jie ve Caner Osmanpaşa ile birlikte 18 yaşındaki Mehmet Albayrak, Rıza Çalımbay'dan forma şansı bekleyen diğer isimler oldu.

FORMALAR KAYBOLDU

Sivasspor Kulübü, CFR Cluj müsabakası öncesi bir açıklama yaptı. Kırmızı-beyazlılar müsabakada giyilecek formaların Cluj Havaalanı'nda kaybolduğunu açıkladı. Sivasspor'dan yapılan açıklamada, "Cluj maçında giyeceğimiz formalarımızın bulunduğu malzeme sandığı Cluj Havaalanı'nda kaybolmuştur. Tüm aramalara rağmen forma sandığı bulunamayınca takımımız UEFA'dan aldığı izinle alternatif forma ile sahaya çıkacaktır" denildi.

Haberin Devamı

Sivasspor'da formaların kaybolmasının ardından futbolcular sahaya kulüp logosu bulunan tişörtlerle çıktı. Müsabaka öncesi UEFA ile görüşen Sivasspor'da futbolcular beyaz formayı terletti.

Yazarlar