Futbol Hull City'de Dimitris Pelkas itiraf etti! 'Bir çıkış yolu bulmamız gerekiyor'

Hull City'de Dimitris Pelkas itiraf etti! 'Bir çıkış yolu bulmamız gerekiyor'

15.09.2022 - 18:18 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den Hull City'e kiralanan Dimitris Pelkas suskunluğunu bozdu. Yunan on numara, Ada basınına konuştu. Dimitris Pelkas, Hull City'e transferinin ardından itirafta bulundu. İşte detaylar...

Hull Cityde Dimitris Pelkas itiraf etti Bir çıkış yolu bulmamız gerekiyor

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin kısa süre önce kadrosuna kattığı Dimitris Pelkas açıklamalarda bulundu. Tecrübeli on numara, Hull City'nin durumu hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

28 yaşındaki orta saha bu sezon Fenerbahçe'de forma şansı bulamadı. Sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Dimitris Pelkas, Hull City'e kiralandı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Dimitris Pelkas için herhangi bir kiralama bedeli ödemedi.

2 MAÇTA ŞANS BULDU

Dimitris Pelkas, Hull City'e transfer olduktan sonra iki müsabakada forma şansı buldu. Teknik Direktör Shota Arveladze, Sheffield United maçında 77'nci dakikada oyuna girdi ve 13 dakika sahada kaldı. Tecrübeli futbolcu Stoke City müsabakasının ikinci yarısında forma şansı buldu.

Hull Cityde Dimitris Pelkas itiraf etti Bir çıkış yolu bulmamız gerekiyor

'ZOR BİR DÖNEMDEYİZ'

Tecrübeli futbolcu Hull City'e transfer olmasının ardından Ada basınına açıklamalarda bulundu. Dimitris Pelkas, Hull City'nin üst üste 3 maçta kaybetmesiyle ilgili konuştu. Yunan oyuncu açıklamasında, "Sonunda Hull City'ye geldim. Zor bir dönemdeyiz. Bir çıkış yolu bulmamız gerekiyor. Önümüzde çok uzun bir sezon var. Eğer hoca beni oynatırsa cumartesi günü oynayacağımız maçta görev almaya hazırım. Tabii ki bu kararı teknik direktörümüz verecek. Onun kararlarına saygı duyuyorum. Oynamaya ve bu takıma yardım etmeye hazırım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"DAHA FAZLA MÜCADELE ETMELİYİZ"

Hull City'nin yeni transferi İngiltere futbolundaki tempoya vurgu yaptı. Dimitris Pelkas konuyla ilgili, "İngiltere'de tempo ve yoğunluğun diğer liglere oranla daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Üst üste üç maç kaybettik. Bu iyi bir şey değil. Daha fazla mücadele etmeli ve hocamızın söylediklerini uygulamalıyız" dedi.

Hull Cityde Dimitris Pelkas itiraf etti Bir çıkış yolu bulmamız gerekiyor

YUNANİSTAN MİLLİ TAKIMI'NA ÇAĞRILDI

Yunanistan Milli Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde oynayacağı Güney Kıbrıs ve Kuzey İrlanda müsabakaları aday kadrosuna davet edilen isimler arasında Dimitris Pelkas da yer aldı. Öte yandan Anastasios Bakasetas ve Manolis Siopis de Yunanistan Milli Takımı aday kadrosuna davet edildi.

Yazarlar