Beşiktaş Skandal olay! Eric Bailly'ye tehdit mesajları: Sen adam değilsin, ne olacağını göreceksin!

Skandal olay! Eric Bailly'ye tehdit mesajları: Sen adam değilsin, ne olacağını göreceksin!

10.12.2023 - 21:25 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçı esnasında bir menajer Eric Bailly'ye tehdit içerikli mesajlar attı.

Skandal olay Eric Baillyye tehdit mesajları: Sen adam değilsin, ne olacağını göreceksin

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçı esnasında bir menajer, siyah-beyazlıların Fildişi Sahilli yıldızı Eric Bailly'ye tehdit içerikli mesajlar attı. Manchester United'tan Beşiktaş'a transfer olduğu süreçte yapılan anlaşmadan kendisine borcu olduğu öne sürülen menajerin Bailly'nin yaptırdığı penaltıların ardından yazdığı WhatsApp mesajları şok etkisi yarattı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE DERBİSİNDE İKİ PENALTI YAPTIRDI

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi karşılaşmasına Eric Bailly'nin yaptırdığı penaltılar damga vurdu. Fildişi Sahilli oyuncu 60. dakikada Szymanski'yi düşürdü. Hakem Atilla Karaoğlan, VAR'ın pozisyonu inceleme tavsiyesinin ardından penaltı kararını verdi.

Maçın 90. dakikasında bu kez Szymanski'nin ceza sahasına ortaladığı topa elle müdahale eden Bailly, bir penaltıya daha neden oldu.

Skandal olay Eric Baillyye tehdit mesajları: Sen adam değilsin, ne olacağını göreceksin

DERBİ ESNASINDA BAILL'YE TEHDİT MESAJLARI

Beşiktaş-Fenerbahçe dcerbisi esnasında bir menajer Eric Bailly'ye tehdit mesajları attı. Dailly Mirorr'da yer alan habere göre Eric Bailly'nin Manchester United'tan Beşiktaş'a transfer olduğu anlaşmadan kendisine borcu olduğu öne sürülen menajerin tehdit içerikli WhatsApp mesajları şoke etkisi yarattı.

Haberin Devamı

Daily Mirror'da yer alan habere göre Bailly'ye gelen tehdit mesajları şu şekilde:

"Lanetimin sana ne yaptığını görmekten mutluyum. Sen adam değilsin. Sen büyük bir Mickey Mouse'sun.  Sana karşı bir dolandırıcılık davası açtığımda ne olacağını göreceksin."

Skandal olay Eric Baillyye tehdit mesajları: Sen adam değilsin, ne olacağını göreceksin

BEŞİKTAŞ'A BİLGİ VERİLDİ

Habere göre konuyla ilgili Beşiktaş Kulübü'ne bilgi verildi. Beşiktaş'ın Bailly'ye atılan mesajların ardından konuyu polise bildirdiği belirtildi.

Ayrıca Mirror'da yer alan haberin detayında "Mirror, Bailly'ye tehdit mesajları atan menajerin fotoğrafını deşifre etti.  Oyuncunun telefonuna tehditten küfürlü mesajlara kadar onlarca mesaj gönderildi." denildi.

BAILLY'NİN MENAJERİNDEN İLK AÇIKLAMA

Eric Bailly'nin menajeri Severin Bohui, Mirror'a açıklamalarda bulunarak oyuncusuna birçok kez aynı kişiden tehdit mesajı geldiğini söyledi.

Bouhi şunları söyledi:

"Ona tehditler, mesajlar ve şantajlar göndermeyi bırakmadı. Eric'in ona borcu olduğunu ima ediyor, çünkü Beşiktaş'a transferinde aracılık yapanlardan biriydi. Bu nedenle Eric ona biraz para ödemeli.

Eric'e bu adamla herhangi bir aracılık sözleşmesi imzalayıp imzalamadığını sordum, 'hayır' dedi. Kulübe de bu adamı tanıyıp tanımadıklarını ya da Eric'le kendileri adına konuşmasını isteyip istemediklerini sordum, onlar da 'hayır' dedi. Menajerlerin anlaşmalara burnunu sokmaya çalıştığı aynı hikaye.

Haberin Devamı

Kesin olan bir şey var ki bu adam Eric'i taciz etmeyi bırakmadı. Hatta Fenerbahçe yenilgisinden sonra ona bir mesaj gönderdi. Ona adam göndermekle tehdit ediyor, bu yüzden onu engellemenin sorunu çözeceğini sanmıyorum. Bu FIFA'dan ziyade bir güvenlik sorunu."

Skandal olay Eric Baillyye tehdit mesajları: Sen adam değilsin, ne olacağını göreceksin