1.Lig Son dakika: Bursaspor, Kocaelispor ve Menemenspor küme düştü! Maçın ardından büyük yıkım, gözyaşlarına boğuldu

Son dakika: Bursaspor, Kocaelispor ve Menemenspor küme düştü! Maçın ardından büyük yıkım, gözyaşlarına boğuldu

14.05.2022 - 18:52 | Son Güncellenme:

Spor Toto 1. Lig'de 37'nci hafta müsabakaları tamamlandı. Ligin bitimine 1 hafta küme düşmesi kesinleşen 4 takım belli oldu. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan Bursaspor'un yanı sıra Kocaelispor, Menemenspor ve Balıkesirspor, gelecek sezon TFF 2. Lig'de mücadele edecek. Spor Toto 1. Lig'e veda eden takımlarda futbolcular gözyaşlarına boğuldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: Bursaspor, Kocaelispor ve Menemenspor küme düştü Maçın ardından büyük yıkım, gözyaşlarına boğuldu

Spor Toto 1. Lig'de sezonun bitmesine 1 hafta kala küme düşen takımlar netlik kazandı. Balıkesirspor'un ardından Bursaspor, Kocaelispor ve Menemenspor, TFF 2. Lig'e düşen takımlar oldu. Spor Toto 1. Lig'deki 37'nci hafta maçlarının ardından küme düşen takımlardaki oyuncular büyük üzüntü yaşadı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig’in 37. hafta maçında Menemenspor, Gençlerbirliği’ni konuk etti. İlk yarısı golsüz eşitlikle biten karşılaşmanın 48. dakikasında Gençlerbirliği Sandro Lima’nın golüyle öne geçti. Maçın 65. dakikasında Kehinde ile beraberliği yakalayan Menemenspor, 83. dakikada LuaLua ve 88. dakikada Tshibola’nın gollerine engel olamayarak sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

MENEMENSPOR'DA FUTBOLCULAR YIKILDI

Bu sonuçla 39 puanda kalan Menemenspor, küme düşme hattının 6 puan gerisinde kalarak son hafta öncesinde matematiksel olarak küme düşmeyi garantiledi. Maç sonunda sarı-lacivertli ekipte futbolcular üzüntü yaşadı. Menemensporlu bazı taraftarlar ise yönetime, teknik ekibe ve futbolculara tepki gösterdi.

Haberin Devamı

'DİRENMEYE ÇALIŞTIK'

Spor Toto 1. Lig'in 37. hafta maçında Menemenspor, konuk ettiği Gençlerbirliği'ne 3-1 mağlup olarak son hafta öncesinde matematiksel olarak küme düşmeyi garantiledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Menemenspor Teknik Direktörü Recep Yazıcı açıklamalarda bulundu. Recep Yazıcı, "Düşen takımların belli olduğu bir hafta oldu bugün. Maalesef biz de düşen takımların içerisindeyiz. Göreve geleli 3 hafta oldu. Bu süreçte pozitif futbol oynatmaya çalıştık, direnmeye çalıştık. Bunda başarılı olduğumuzu ve futbolcularımın sonuna kadar mücadele ettiğini düşünüyorum. Görevde olduğumuz süre içerisinde Menemenspor’a faydalı olmaya çalıştık. Bundan sonra gelecekle alakalı planlar yapacağız. Futbolda düşmek de şampiyon da olmak var. Ancak mücadele etmek her zaman için çok iyi. Soyunma odasında futbolcularıma teşekkür ettim. Yeni bir sezonda yeni bir yapılanmayla 2. Lig’de mücadele edeceğiz. Düşenlere ve şampiyon olanlara başarılar diliyorum” dedi.

Son dakika: Bursaspor, Kocaelispor ve Menemenspor küme düştü Maçın ardından büyük yıkım, gözyaşlarına boğuldu

MUSTAFA ER ÇOK ÜZÜLDÜ

Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasında Bursaspor, Bandırmaspor’a konuk oldu. Ev sahibi ekip, yeşil-beyazlı takımı 4-2 mağlup etti. Bursaspor bu sonuçla küme düştü. Bursaspor'da teknik direktör Mustafa Er karşılaşmanın ardından yedek kulübesinde büyük bir üzüntü yaşadı.

Son dakika: Bursaspor, Kocaelispor ve Menemenspor küme düştü Maçın ardından büyük yıkım, gözyaşlarına boğuldu

KOCAELİSPOR'DA OYUNCULAR AĞLADI

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig'in 37'nci haftasında oynanan bir diğer maçta Kocaelispor, Eyüpspor'a yenildi. Marmara temsilcisi lige veda etti. Kocaelispor'da oyuncular maçın ardından saha içerisinde gözyaşlarını tutamadı. Eyüpspor futbolcuları ve idarecileri rakiplerini teselli etti.

Son dakika: Bursaspor, Kocaelispor ve Menemenspor küme düştü Maçın ardından büyük yıkım, gözyaşlarına boğuldu

'ÇOK FAZLA SÖYLENECEK ŞEY YOK'

Eyüpspor deplasmanında 2-1 mağlup olarak 2. Lig’e düşen Kocaelispor’da Teknik Direktör Fırat Gül maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Görevde oldukları sürede çok çalıştıklarını söyleyen Gül, "Geldiğimiz günden bugüne kadar çok çalıştık. Gecemiz gündüzümüz kulüpte geçti. Bayramda bile çalıştık. Ses kalmadı. Derdimizi anlatacak cümle de yok. Elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalıştık. Çok fazla kredimiz de yoktu. 2 mağlubiyetle bu sonu yaşadık. Çok fazla söyleyecek bir şey yok" ifadelerini kullandı ve basın toplantısını soru almadan tamamladı.

Trabzonspor'un Şampiyonluk Kutlamaları

Yazarlar