Beşiktaş Son dakika - Ahmet Nur Çebi'den derbi öncesi Beşiktaş'a sürpriz!

Son dakika - Ahmet Nur Çebi'den derbi öncesi Beşiktaş'a sürpriz!

07.05.2021 - 20:55 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray derbisi öncesindeki son idmanı takip etti ve oyunculara başarılar diledi.

Son dakika - Ahmet Nur Çebiden derbi öncesi Beşiktaşa sürpriz

Beşiktaş, Süper Ligin 40'ıncı haftasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.

Haberin Devamı

BJK Nevzat Demir Tesislerinde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başladı. Pas, 5e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. İdman, taktik programın yer aldığı uygulamalar, tam sahada oynanan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

 

Çebi antrenmanı izledi
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray derbisi öncesindeki son idmanı takip etti ve oyunculara başarılar diledi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Başkan Çebi'nin BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen akşam antrenmanını asbaşkan Emre Kocadağ, genel sekreter ve icra kurulu başkanı Ahmet Mesut Urgancılar, futbol transfer, scouting ve futbol yapılanmasından sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları ve futboldan sorumlu icra kurulu üyesi Cenk Sümer ile birlikte izlediği belirtildi.

Haberin Devamı

Antrenmanın ardından teknik direktör Sergen Yalçın ve futbolcularla bir araya gelen Çebi'nin, Galatasaray maçı için başarı dilediği aktarıldı.