Galatasaray Son dakika - Ahmet Yüce: ‘Fatih Terim olmasaydı ne halde olurduk’

Son dakika - Ahmet Yüce: ‘Fatih Terim olmasaydı ne halde olurduk’

06.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cim-Bom’un etkili isimlerinden, eski yönetici Ahmet Yüce, “Fatih Terim’i eleştirenlerin Galatasaraylılığından şüphe ederim. Terim, bugün marka değerini yükselten en önemli unsurdur” diye konuştu

Son dakika - Ahmet Yüce: ‘Fatih Terim olmasaydı ne halde olurduk’

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü’nde seçimler denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan eski yönetici ve Skoda Yüce Auto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, sarı-kırmızılı kulüpte gelinen noktayı anlattı.
Son dönemde Fatih Terim ile ilgili sözleri değerlendiren Yüce, “Fatih Hoca olmasaydı ne halde olurduk! Fatih Terim bugün marka değerini yükselten en önemli unsurdur. Onu eleştirenlerin Galatasaraylılığından şüphe ederim. Terim sayesinde bu kulüp çok büyük başarılar elde etti” dedi.

Geçmiş dönemde başkanlık yapan Dursun Özbek’in de kıymetinin bilinmediğine vurgu yapan Ahmet Yüce sözlerini şöyle sürdürdü: “Dursun Özbek’in suçu neydi! Cebinden para vermek. 22-23 milyon euro cebinden verdi ama büyük haksızlığa uğradı. Özbek devam etseydi bugün Kemerburgaz yapılmıştı. Basket salonu bitmişti. Otel açılmıştı. Riva zaten onun projesi idi. Kurduğu takım sayesinde iki sene şampiyonluk ve buna bağlı olarak Şampiyonlar Ligi gelirleri geldi. Yine o takım tek tek satılarak 50 milyon euro kasaya konuldu. Dursun Özbek’in kıymeti şimdi anlaşılıyor.” Sarı-kırmızılılarda liselilerin özeleştiri yapması gerektiğini anlatan Yüce, “Özbek’e karşı lise mezunlarının % 80’i Mustafa Cengiz’e oy verdi. Koştura koştura gidip oy kullandılar Cengiz’e. Ne oldu? Şimdi Cengiz’e karşı hareket yapıyorlar” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Çekya Başbakanı Babis ile Yüce birarada

Galatasaray eski yöneticisi ve Skoda Yüce Auto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce ile Çekya Başbakanı Andrej Babis'le geçtiğimiz aylarda bir araya gelmişti.

Son dakika - Ahmet Yüce: ‘Fatih Terim olmasaydı ne halde olurduk’

Yazarlar