CaddeNihal Candan'ın son anlarını anlattı! Eleştirilere yanıt verdi: Görüntüyü Nihal istedi

Nihal Candan'ın son anlarını anlattı! Eleştirilere yanıt verdi: Görüntüyü Nihal istedi

23.06.2025 - 14:42 | Son Güncellenme:

Hastanede yoğun bakımda tedavi gören ve 23 kiloya kadar düşen ünlü fenomen Nihal Candan hayatını kaybetti. Nihal Candan'ın vefatının ardından Pınar Kerimoğlu, eleştirilerin odak noktasında oldu. Hastane görüntülerinin paylaşılması nedeniyle eleştirilen Kerimoğlu, Nihal Candan'ın son anlarını anlattı.

HABER MERKEZİ - Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, Kasım 2023’te "dolandırıcılık" ve "kara para aklama" suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Cezaevindeyken Anoreksiya Nervoza teşhisi konulan Nihal Candan, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle kısa süreliğine tahliye edilmişti.

Haberin Devamı

30 yaşındaki internet fenomeni Nihal Candan, 21 Haziran'da ikinci kez kalbinin durmasının ardından hayatını kaybetti. Yoğun bakım tedavisini reddeden Candan’ın kuşkonmaz yerken çekilen görüntüleri sosyal medyada büyük tartışma yarattı.

Bu görüntülerin paylaşılmasıyla modacı Pınar Kerimoğlu, eleştiri oklarının hedefi oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Candan’ın hastane görüntülerinin paylaşılmasının etik olmadığını savundu.

Tepkilerin ardından sessizliğini bozan Pınar Kerimoğlu, hem Nihal Candan’ın son anlarını anlattı hem de kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi:

"Nihal'in vefatı beni derinden etkiledi. Bazı konulara açıklık getirmek istiyorum. Bilmeden bir insanın ardından konuşmak kolay. Yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. 'Vicdansız, prim yapıyor' diyorsunuz ama..."

Haberin Devamı

Nihal Candanın son anlarını anlattı Eleştirilere yanıt verdi: Görüntüyü Nihal istedi

"NİHAL’İ YENİ TANIYORDUM"

"Bayramın dördüncü günü hastanedeydim. Nihal’i yeni tanımama rağmen onu kızım gibi gördüm. Hastaneye gittiğimde annesi özellikle beni aradı. Ne istediğini sordum; 'kahve, soda getirebilirsin' dediler. Ancak bu olmaz deyince, 'sadece yeşil şeyler tüketiyor, her şeye alerjisi var' dendi."

"GÖRÜNTÜYÜ NİHAL İSTEDİ"

"Sonrasında Nihal yemeye başladı. Herkes hastane odasındaydı. Annesi ağlamaya başladı, ‘Kızım ilk kez yiyor’ dedi. Nihal bana, ‘Bu anı reels yapabilir miyiz? Bunu çekmeni istiyorum’ dedi. Karşımda eriyip giden bir kız vardı. Tamam dedim, herkes oradaydı."

"Aradan 5 dakika geçmeden doktorlar geldi. ‘Acil yoğun bakıma yatması gerekiyor’ dediler. Ama Nihal kesinlikle kabul etmedi. ‘Hastaneden çıkış kağıtlarını getirin’ dedi."

Hastane odasındaki doğum günü kutlamasıyla ilgili de konuşan Kerimoğlu, "Doğum günü pastasını ben aldım, çünkü Nihal'in mutlu olması gerekiyordu. Pastayla odaya girdik, kargo geldi. İçinden bir elbise çıktı mavi... Nihal de kendi sipariş ettiğini söyledi. Ben Nihal'in yanında duran ve hep mutlu olmasını sağlayan bir arkadaşıydım. Gerçekleri anlatıyorum. İki gün acımı yaşamak için sustum" ifadelerini kullandı.

"14 SAAT YOĞUN BAKIMDA KALDI"

"Yoğun bakıma yatmamak için direndi. Elimden gelen her şeyi yaptım. Sonunda 14 saat yoğun bakımda kalabildi."

"BANA: 'SANA DA İYİ GELMİYORUM' DEDİ"

"Hiç pişman değilim. Size acı bir gerçeği daha söyleyeyim. Nihal bana, ‘Pınar, sana da iyi gelmiyorum’ dedi."

Nihal Candanın son anlarını anlattı Eleştirilere yanıt verdi: Görüntüyü Nihal istedi

 

KEŞFETYENİ
Dünyanın en zengin üçüncü insanı evleniyor! Venedik'i resmen kapattı
Dünyanın en zengin üçüncü insanı evleniyor! Venedik'i resmen kapattı

Cadde | 23.06.2025 - 15:43

Milyarder Jeff Bezos ve gazeteci Lauren Sanchez, İtalya’nın Venedik kentinde milyon dolarlık düğünleri için geri sayıma başladı.

Yazarlar