Fenerbahçe Son dakika: Arda Güler için tarihi rakam! Dünya devinden transfer teklifi

Son dakika: Arda Güler için tarihi rakam! Dünya devinden transfer teklifi

29.03.2022 - 10:47 | Son Güncellenme:

Arda Güler Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girdi. Dünya devinin genç yıldız için Fenerbahçe'ye teklifte bulunduğu iddia edildi.

Son dakika: Arda Güler için tarihi rakam Dünya devinden transfer teklifi

Henüz 17 yaşındaki Arda Güler, Türk futbolunun önümüzdeki yıllardaki en büyük yeteneklerinden biri olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de başarı merdivenlerini çok hızlı bir şekilde katetmeye başlayan Arda Güler, Avrupa'nın dev kulüplerini de peşinde koşturmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde genç futbolcuyla sözleşme yenileyen Fenerbahçe'nin, oyuncu için belirlediği serbest kalma bedeli de ortaya çıktı.

UEFA AVRUPA LİGİ MAÇLARINDA DİKKAT ÇEKEN PERFORMANS

Arda Güler, Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'ndeki Slavia Prag maçında dikkatleri üzerine topladı. Özellikle deplasmanda oynanan maçta Çekay basının dikkatini çeken Arda Güler'e övgüler yağdı.

Çekay basını Slavia Prag-Fenerbahçe maçının ardından "Kimileri onda Real Madridli efsane futbolcu Guti’yi görüyor. Ayrıca tekniğiyle takımın eski futbolcusu Emre Belözoğlu’nu andırıyor. Bir gün Real Madrid forması giyebileceği bile söyleniyor" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Son dakika: Arda Güler için tarihi rakam Dünya devinden transfer teklifi

STEFAN KUNTZ'UN DA DİKKATİNİ ÇEKTİ

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu. Alman teknik adam "Öncelikle şunu söyleyelim. Bu tür genç oyuncuların kendi yaş kategorilerinde bir final turnuvası görüp, Avrupa, dünya şampiyonalarına katılıp, kendi akranlarıyla performanslarını karşılaştırıp, ne kadar iyi olduklarını görmeleri çok önemli. Fenerbahçe'de 90 dakika oynadığı tek bir karşılaşma olmayan genç bir futbolcunun, rakibin Portekiz olduğu ve deplasmanda yapacağınız bir Dünya Kupası elemesi play-off maçının aday kadrosuna çağrılmasını beklemek gerçekten çok anlamsız. Bu tür durumlarda herkesin toplu bir sorumluğu var. Kulüpler, medya, taraftarlar... Herkese bir görev düşüyor. Arda'nın durumunu en iyi kendi hocası bilir. Onun da 'Arda'yı koruyalım.' diye bir açıklaması var. Dolayısıyla bazı şeyleri ittirmeyelim, zorlamayalım. Eminim Arda'nın da etrafında tecrübeli kimseler vardır. Bırakalım kendi gelişimini sağlasın. Belirli noktalarda acele etmeyelim. Evet geleceğin iyi bir futbolcusu, muhakkak ondan faydalanılacaktır ama bazı şeylerin doğal akışı içerisinde gelişmesine müsaade edelim." ifadelerini kullanmıştı.

Son dakika: Arda Güler için tarihi rakam Dünya devinden transfer teklifi

SERBEST KALMA BEDELİ 30 MİLYON EURO

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldızı Arda Güler, başarılı performansıyla büyük beğeni topladı. Şimdiden Avrupa ekiplerinin dikkatini çeken Arda Güler için Arsenal ve Barcelona'nın devreye girdiği iddia edildi. Takvim'in haberine göre Sarı-lacivertlilerin genç oyuncunun serbest kalma bedelini 30 milyon olarak belirlediği öğrenildi.

ARSENAL, FENERBAHÇE'YE TEKLİF YAPTI

Sarı-lacivertlilerin genç yıldızı Arda Güler, Avrupa ekiplerinin radarına girdi. İngiltere basınında yer alan haberlere göre; 17 yaşındaki oyuncu için Arsenal'in teklifte bulunduğu belirtildi. Öte yandan İspanyol Sport gazetesinde yer alan habere göre ise Barcelona da Arda Güler'i gündemine aldı.

Son dakika: Arda Güler için tarihi rakam Dünya devinden transfer teklifi

ARDA GÜLER'İN FENERBAHÇE KARNESİ

Arda Güler, sarı-lacivertli formayla bu sezon 11 resmi karşılaşmanın 2'sinde ilk 11'de yer aldı. Genç yıldız, bu maçlarda takımına 1 gol ve 4 asistle katkı sağladı.

Yazarlar