Beşiktaş Son dakika: Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den olay yaratacak sözler: 'Ölmek üzereyim' dedi

Son dakika: Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den olay yaratacak sözler: 'Ölmek üzereyim' dedi

28.05.2022 - 16:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların 2021 yılı olağan idari ve mali genel kurulunda konuştu. Başkan Çebi, Sergen Yalçın, Valerien Ismael ve Önder Karaveli'yle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Ahmet Nur Çebi, tecrübeli çalıştırıcının takımdan ayrıldığı dönemde 'ölmek üzereyim' dediğini ifade etti. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: Beşiktaşta Ahmet Nur Çebiden olay yaratacak sözler: Ölmek üzereyim dedi

Beşiktaş Kulübü 2021 yılı İdari ve Mali Genel Kurulu, Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleşti. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi kongrede açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı kulübün bir numarası, bu sezon takımdan ayrılan teknik direktörün "ölmek üzereyim" dediğini itiraf etti. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Ahmet Nur Çebi yarın gerçekleşecek başkanlık seçimi öncesi yönetim kurulunda yaptığı görev değişimiyle ilgili, "Buraya çıkan Twitter çocuklarının yüzünden yönetim kurulundaki arkadaşlarım görevden ayrılmak istiyor. Artık susun" diye konuştu.

'2 YILDA 1 MİLYAR TL KAYBETTİK'

Siyah-beyazlıların Covid-19 pandemisi nedeniyle önemli bir zarara uğradığını belirten Ahmet Nur Çebi, "Pandemi nedeniyle 2 yılda 1 milyar TL kaybettik. Çin'deki virüsü de ben mi getirdim? Yönetim kurulundaki arkadaşlara herkes teşekkür borçlu. Buraya çıkıp 'İbra etmeyin' diye bağırıyorsunuz. Bunu söyleyen arkadaş ibra ederse ben aday olmam zaten. Geldiğimizden bu yana 1.3 milyar TL borç artmış, 1.2 milyarı zaten bizden kaynaklanmayan dönemden kalan faiz ve kur farkından dolayı ortaya çıkmış" dedi.

Haberin Devamı

Son dakika: Beşiktaşta Ahmet Nur Çebiden olay yaratacak sözler: Ölmek üzereyim dedi

'BAŞKANLIK BUDUR'

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Abdullah Avcı'nın takımdan ayrılma sürecinde yaşananları şu şekilde anlattı:

"Abdullah Avcı'ya o dönem, 'Sana nasıl yardımcı olabilirim hocam' dedim, 'Olamazsın, enerjim bitti' dedi. O zaman 'Seni yolcu edelim.' dedim, 'Hayır' dedi. Başkanlık budur, enerjisi kalmamış adamı Beşiktaş'ın başında mı tutacaktım?"

'3 TANE HOCA DA BEĞENİP KADROYA ALMADI'

Beşiktaş'ta sezon başından bu yana kadro dışı kalan ve sözleşmeleri sona eren Jeremain Lens, Douglas, Adem Ljajic ve Fabrice N'Sakala'yla ilgili Başkan Çebi, "Kadro dışı kalan oyuncuları 3 tane hoca da beğenip kadroya almadı. 60 milyon euroluk gider yaratmış bu sözleşmeler" diye konuştu.

Son dakika: Beşiktaşta Ahmet Nur Çebiden olay yaratacak sözler: Ölmek üzereyim dedi

'ÖLMEK ÜZEREYİM, YAPAMIYORUM'

Ahmet Nur Çebi, Önder Karaveli'nin takımdan ayrılırken zor durumlar yaşadığını itiraf etti. Başkan Çebi, "Altyapıdan hoca getirdik, sosyal medyada adamı linç ettiler. Önder Karaveli bana 'Başkanım artık ölmek üzereyim, yapamıyorum' dedi" İfadelerini kullandı.

'BANA SAYGILI DAVRANACAKSIN'

Ahmet Nur Çebi genel kurulda yaşanan gerilimle ilgili, "Kürsüye çıkmış bir arkadaşa yanlış bildiği bir konuyu açıklıyorum, bana eliyle hareket yapıyor. Ben Beşiktaş başkanıyım, bana saygılı davranacaksın. Beşiktaş'ın hakkını savunduğu iddia edilen bir başka kulüp başkanını kendi camiası başında taç yaparken, sizler bizi yere çalmak istiyorsunuz. Olmaz! Bana hakkımı iade edeceksiniz" dedi.

Haberin Devamı

'135 MİLYON DOLARI KASAYA KOYARSINIZ'

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, başkan adayı Fuat Çimen'in kripto para projesine de değindi ve "Biz geldiğimizde kapıda icra vardı, kasada 100 lira yoktu. Fuat Bey, kazanırsanız kasada 100 milyon TL'niz var güle güle kullanın. Ama kazanamazsınız tokendan getireceğinizi söylediğiniz 135 milyon doları da siz kasaya koyarsınız" ifadelerini kullandı.

Son dakika: Beşiktaşta Ahmet Nur Çebiden olay yaratacak sözler: Ölmek üzereyim dedi

'BU KİMLİKLERİMİ KİMSE BENDEN ALAMAZ'

Trabzonlu olması nedeniyle eleştirilen Ahmet Nur Çebi iddialar üzerine, "Bir nüfus kağıdım var Trabzon, öteki de Beşiktaş kongre üyesi. Ölene kadar bu kimliklerimi kimse benden alamaz. Beşiktaş, İstanbul'dan büyüktür. Kadıköy'de, Beyoğlu'nda doğmuş bir insan Beşiktaşlı olabiliyorsa ben de olabilirim" diye konuştu.

'AYIP MI BU'

'Bırakmam Seni' kampanyasının eleştirilmesiyle ilgili konuya de değinen Başkan Çebi, "El açtıysam Beşiktaş taraftarına açtım, ayıp mı bu? 'Bırakmam Seni' kampanyası o dönemde bize manevi olarak çok büyük destek sağladı" dedi.

Haberin Devamı

'İLK KEZ KENDİ KADROMUZU KURACAĞIZ'

Ahmet Nur Çebi gelecek sezon transfer döneminde ilk kez kendi kadrolarını kuracaklarını belirtti ve "4 milyon euro bonservisle alınmış bir oyuncuya 400 bin euro teklif geldi 2 yıl sonra. Biz kabul ettik yine de gitmedi. Böyle bir yük bırakıldı bize. Biz geldiğimizden beri ilk kez kendi kadromuzu kuracağız" dedi.

Valérien Ismaël'in Beşiktaş ile ilk anları