Beşiktaş Son dakika - Beşiktaş'ta Mensah ve N’Sakala favori! Muhtemel 11'ler...

Son dakika - Beşiktaş'ta Mensah ve N’Sakala favori! Muhtemel 11'ler...

12.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın orta saha kurgusuna bugün karar verecek. Atiba ve Josef’ten vazgeçmeyecek olan Yalçın, Mensah ile Ljajic arasında bir tercih yapacak.

Son dakika - Beşiktaşta Mensah ve N’Sakala favori Muhtemel 11ler...

Medipol Başakşehir maçına sıkı bir şekilde hazırlanan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın orta saha kurgusuna bugün karar verecek. Atiba ve Josef’ten vazgeçmeyecek olan Yalçın, Mensah ile Ljajic arasında bir tercih yapacak.
Sezon başından beri orta sahada rotasyon uygulayan ve bu bölgede zaman zaman Oğuzhan ve Necip’e de şans tanıyan siyah-beyazlı hocanın, taktik çalışmalarda Mensah ve Ljajic’i ayrı ayrı ilk 11’de denediği aktarıldı. Mensah’ı 11’de düşündüğü belirtilen Sergen Yalçın’ın, Ljajic’i ise hamle oyuncusu olarak kulübede tutacağı vurgulandı.
Beşiktaş’ın teknik patronu savunmanın solunda ise bu kez Fabrice N’Sakala’yı görevlendirecek. Gaziantep maçında Rıdvan’a şans tanıyan Sergen Yalçın’ın, Başakşehir’e karşı N’Sakala’yı 11’de sahaya sürmesi bekleniyor.
Sarı kart cezası yüzünden bugün kulübede yer alamayacak olan Sergen Yalçın kritik müsabakayı tribünden takip edecek. Siyah-beyazlı takım karşılaşmaya Yalçın’ın birinci yardımcısı Murat Şahin yönetiminde çıkacak. Şahin, Sergen Yalçın’ın karantinada olması yüzünden sezon başındaki Trabzonspor ve Antalyaspor maçlarında da kulübede yer almıştı.

Haberin Devamı

Son dakika - Beşiktaşta Mensah ve N’Sakala favori Muhtemel 11ler...

Derbi öncesi 4 isim sınırda

Kartal’da dört futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Valentin Rosier, Rachid Ghezzal, Josef de Souza ve Necip Uysal bugün Medipol Başakşehir’e karşı kart görmeleri halinde 21 Mart Pazar günü Vodafone Park’ta oynanacak Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek.
Teknik heyetin, haftalardır ceza sınırında yer alan bu futbolcuları kart görmemeleri için uyardığı ifade edildi.

Kartal çok formda
Süper Lig’de maç eksiğine rağmen takipçileri Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ikişer puan önünde liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, çıktığı son 5 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlı ekip, 23. hafta maçında Fraport TAV Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıktan sonra, İttifak Holding Konyaspor (1-0), Gençlerbirliği (3-0), Yukatel Denizlispor (3-0), Yeni Malatyaspor (1-0) ve Gaziantep FK (2-1) karşılaşmalarını kazanarak 5’te 5 yaptı, 15 puanı hanesine yazdırdı.

Haberin Devamı

Başakşehir’e karşı 27’de 6!

Kartal, eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Medipol Başakşehir ile oynadığı toplam 27 resmi maçın sadece 6’sını kazanabildi. İki ekip Süper Lig’de 25, Ziraat Türkiye Kupası’nda iki kez karşılaştı. Bu maçların 8’ini Başakşehir kazanırken, 13 müsabaka berabere bitti. Rekabette Beşiktaş 31, Başakşehir 33 gol attı. Bu sezon iki ekip arasında Vodafone Park’ta oynanan maçı siyah-beyazlı takım 3-2 kazanmıştı.
Beşiktaş, Başakşehir ile deplasmanda yaptığı 13 resmi maçta yalnızca 1 galibiyet aldı. Bu müsabakaların 7’sini Başakşehir kazandı, 5 karşılaşma ise eşitlikle kapandı.