Fenerbahçe Çağlar Söyüncü transferinde sıcak saatler! Atletico'nun inadı kırıldı, Fenerbahçe'ye imza atması an meselesi

Çağlar Söyüncü transferinde sıcak saatler! Atletico'nun inadı kırıldı, Fenerbahçe'ye imza atması an meselesi

23.01.2024 - 10:48 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe yönetiminin uzun süredir renklerine bağlamak için uğraş verdiği milli stoperin transferinde sıcak gelişme yaşandı. Çağlar Söyüncü, sarı-lacivertli formayı giymek için dik durdu.

Çağlar Söyüncü transferinde sıcak saatler Atleticonun inadı kırıldı, Fenerbahçeye imza atması an meselesi

Süper Lig'de Galatasaray'la amansız zirve yarışına giren ve averajla liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe yönetimi, ara transfer döneminde Rade Krunic ve Bonucci'ye imza attırarak gövde gösterisi yapmıştı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, Atletico Madrid'de forma giyen Çağlar Söyüncü'yü renklerine katmaya çok yakın...Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; sarı-lacivertli yönetimin sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine kadrosuna katmak istediği milli stoperi Atletico Madrid bonservisiyle birlikte göndermek istiyordu

Çağlar Söyüncü transferinde sıcak saatler Atleticonun inadı kırıldı, Fenerbahçeye imza atması an meselesi

DİK DURUŞ SERGİLEDİ

27 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe'ye gelme konusunda ısrar etmesi ve sergilediği dik duruşun neticesinde İspanyol ekibinin inadının kırıldığı öğrenildi. Atletico Madrid, Fenerbahçe'den Çağlar Söyüncü için 2 milyon euro kiralama bedeli istiyordu. Madrid temsilcisi, sarı-lacivertli kulübün Çağlar Söyüncü için teklif ettiği rakamlara yaklaştı.

Haberin Devamı

İMZA AN MESELESİ

Haberin Devamı

Taraflar arasında ödeme planı üzerinde görüşmeler devam ediyor ve son anda bir pürüz çıkmazsa imzaya çok yaklaşıldı. Sezon başında 5 yıllık Leicester kariyerine nokta koyarak Atletico Madrid'e transfer olan Çağlar Söyüncü, İspanyol ekibinde bugüne dek 9 maçta görev alırken sahada kaldığı 212 dakikada 1 sarı 1 de kırmızı kart gördü.