Galatasaray Son Dakika: Dursun Özbek ve Metin Öztürk, Özbek başkanlığında birleşme kararı aldı!

Son Dakika: Dursun Özbek ve Metin Öztürk, Özbek başkanlığında birleşme kararı aldı!

17.05.2022 - 23:22 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da 11 Haziran'da gerçekleştirilecek kongre öncesinde Dursun Özbek ve Metin Öztürk, Özbek başkanlığında birleşme kararı aldı. Yarın yapılacak adaylık açıklamasının ardından, cuma günü divan kurulu başkanlığına yönetim kurulu listesi verilecek.

Son Dakika: Dursun Özbek ve Metin Öztürk, Özbek başkanlığında birleşme kararı aldı

Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı Kırmızılılarda 11 Haziran'da yapılacak seçim öncesinde Dursun Özbek adaylığını koymaya hazırlanıyor. Önceki gün Dursun Özbek'in başkanlığa aday olacağı iddia edilmiş hatta listesini hazırlamaya başladığı ifade edilmişti.

Haberin Devamı

ÖZTÜRK SICAK BAKIYOR HAMAMCIOĞLU İSE KABUL ETMEDİ

Dursun Özbek, iki başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'le görüşerek birleşme önerisinde bulundu. Metin Öztürk birleşme fikrine sıcak bakarken Eşref Hamamcıoğlu bu fikre sıcak bakmadı.

Son Dakika: Dursun Özbek ve Metin Öztürk, Özbek başkanlığında birleşme kararı aldı

"ARIŞTAN ÇEKİLMEMİZ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

Hamamcıoğlu, sosyal medya hesabından birleşme fikrine sıcak bakmadığını ifade etti. Hamamcıoğlu paylaşımında "Son gün hukukun labirentlerinden faydalanıp iptal ettirilen 30 Nisan seçimlerinde olduğu gibi, 11 Haziran seçimlerine de ekip olarak var gücümüzle hazırlanıyoruz. Ne mevcut ne de sonradan çıkabilecek adaylarla birleşmemiz veya yarıştan çekilmemiz kesinlikle söz konusu değildir." ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Dursun Özbek ve Metin Öztürk, Özbek başkanlığında birleşme kararı aldı

"30 DAKİKA SOHBET ETTİK"

Haberin Devamı

Metin Öztürk ise Dursun Özbek ile yaptığı görüşmeye dair "36. Başkanımız Dursun Özbek’in daveti üzerine kahve içtik. Bundan önce olduğu gibi Finansal sorunlar ve çözüm önerileri üzerine 30 dakika sohbet ettik. Durum bundan ibarettir." sözlerini kullanmıştı.

ÖZBEK VE ÖZTÜRK BİRLEŞME KARARI ALDI

Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak seçim öncesinde hareketli saatler yaşanıyor. DHA'da yer alan habere göre daha önce aday olmayı düşünmediğini ifade eden Dursun Özbek, Metin Öztürk ile birlikte seçime girme kararı aldı. Özbek'in başkan olacağı yönetim kurulunda Metin Öztürk'ün de 2'nci başkan olacağı öğrenildi. 

Dursun Özbek'in listesinde Erden Timur ve Cemal Özgörkey gibi önemli isimlerin de bulunacağı kaydedildi.

Yarın yapılacak adaylık açıklamasının ardından yönetim kurulu listesi, cuma günü divan kurulu başkanlığına teslim edilecek.

Son Dakika: Dursun Özbek ve Metin Öztürk, Özbek başkanlığında birleşme kararı aldı

METİN ÖZTÜRK'TEN İLK AÇIKLAMA: GALATASARAY'I BÜYÜTMEYE GELİYORUZ

Dursun Özbek'in listesinde ikinci başkan olacağı öğrenilen Metin Öztürk birleşme kararını doğruladı. Konuyla ilgili olarak TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Öztürk, "Dursun Özbek ile biz Galatasaray'ı küçültmeye değil büyütmeye geliyoruz. Önceliğimiz kulübü mali anlamda düze çıkarmak." dedi.

Yazarlar