NBA Son dakika: Ergin Ataman için bomba iddia! ABD basını yeni adresini açıkladı

Son dakika: Ergin Ataman için bomba iddia! ABD basını yeni adresini açıkladı

01.06.2022 - 23:06 | Son Güncellenme:

Anadolu Efes'le üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonluğu yaşayan Ergin Ataman'la ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. ABD basını, başarılı başantrenörün yeni adresini duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: Ergin Ataman için bomba iddia ABD basını yeni adresini açıkladı

Euroleague Final Four finalinde Real Madrid'i mağlup ederek üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşan Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman'la ilgili bomba bir gelişme yaşadı. Tecrübeli çalıştırıcının yeni adresini ABD basını açıkladı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

YARI FİNAL SERİSİ DEVAM EDİYOR

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman'ın öğrencileri için sezon henüz sona ermedi. Avrupa'da üst üste ikinci kez en büyük unvanına sahip olan lacivert-beyazlılar ING Basketbol Süper Ligi yarı final serisinde Galatasaray Nef'le karşı karşıya geliyor.

Son dakika: Ergin Ataman için bomba iddia ABD basını yeni adresini açıkladı

G.SARAY TARAFTARI ALKIŞLADI

Anadolu Efes ile Galatasaray Nef yönetimi arasındaki gerilimde sarı-kırmızılı taraftarlar, Ergin Ataman'ı ayrı tuttu. Galatasaray'ın evinde oynanan üçüncü maçta Galatasaray tribünleri eski başantrenörlerini alkışladı.

EUROLEAGUE'DE ÜÇÜNCÜ FİNALİ HEDEFLİYOR

56 yaşındaki çalıştırıcı TRT Spor'da üst üste üçüncü kez final oynamasının sorulması üzerine, "Finalde çok sakindim. Kazanacağımıza inanıyordum. Rotasyonumuz daraldığında savunmamıza daha çok önem verdik. Kaybettiğimiz Barcelona maçından sonra şampiyon olabileceğimizi düşündüm. Real Madrid'in tüm oyun planlarına hazırlıklıydık.Rakip takım panik haline düşüp mola aldığı için bizim almamıza gerek kalmadı. Mola haklarımızı önümüzdeki finalde kullanırız" diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

Son dakika: Ergin Ataman için bomba iddia ABD basını yeni adresini açıkladı

NBA İDDİASI

Ergin Ataman'la ilgili ESPN'den bomba bir iddia geldi. Tecrübeli başantrenörün NBA'deki yardımcı antrenör pozisyonları için ön plana çıktığı belirtildi.

ESPN'den Adrian Wojnarowski'nin haberine göre; Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, NBA'de yardımcı antrenör pozisyonu için ön plana çıkan antrenör adayları arasında yer alıyor. Haberin ayrıntılarında Ergin Ataman'ın Avrupa'nın en başarılı antrenörlerinden biri olduğundan bahsedildi.

Son dakika: Ergin Ataman için bomba iddia ABD basını yeni adresini açıkladı

Türkiye Milli Basketbol Takımı'nı da çalıştıran Ergin Ataman'ın Anadolu Efes'le üst üste iki Euroleague şampiyonluğu kazanması haberde vurgulandı.

'HİÇBİR ÇEKİNCEM YOK'

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, NTV'de katıldığı EuroLeague Özel programında NBA'le ilgili şunları söylemişti:

"Yapılmamışları yapmayı seven, zoru kendine hedef olarak seçen bir insanım. Yaptığım meslek icabında Avrupa'dan yetişmiş bir antrenörün NBA'de başantrenör olarak görev almışlığı yok. O zaman ben de kendime bu hedefi yok. NBA takımları çağırırsa gideriz. Burada yaptıklarımızı orada da yaparız. Bu konuda da iddialıyım. Hiçbir çekincem yok. Ama bu benim elimde olan bir şey değil. Onlar da bunu mutlaka takip ediyordur."

Haberin Devamı

Yazarlar