Magazin Son dakika: Samuel Eto'o'nun eski eşinden şoke eden iddia! 'Çocuğun ölmesi umrumda değil'

Son dakika: Samuel Eto'o'nun eski eşinden şoke eden iddia! 'Çocuğun ölmesi umrumda değil'

01.06.2022 - 19:18 | Son Güncellenme:

Profesyonel kariyerinde Antalyaspor ve Konyaspor formaları da giyen Barcelona efsanesi eski futbolcu Samuel Eto'o, dört yıl önce ortaya çıkan kızı Erika Eto'o ve eski eşiyle dertte davalık oldu. Kamerunlu yıldızın eski eşi olay iddialarda bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: Samuel Etoonun eski eşinden şoke eden iddia Çocuğun ölmesi umrumda değil

Bir dönem Türkiye'den Konyaspor ve Antalyaspor'da oynayan Samuel Eto'o sonunda patladı. Dünyaca ünlü eski futbolcu, eski eşinin iddiaları ile sarsıldı. Samuel Eto'o'nun, kızı Erika Eto'o ve eski eşiyle ilgili 'ölseler de umrumda değil' şeklinde konuştuğu öğrenildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haberin Devamı

4 YIL ÖNCE ORTAYA ÇIKTI

Samuel Eto'o bundan 4 sene önce gelen bir haberle şoke oldu. Dünyaca ünlü eski futbolcu, Erika Eto'o do Rosairo'nun kendi kızı olduğunu öğrendi. Kamerunlu eski oyuncu resmi kayıtlar olmasına karşın kızını bir türlü kabullenemedi.

Son dakika: Samuel Etoonun eski eşinden şoke eden iddia Çocuğun ölmesi umrumda değil

MAHKEMEYE GİTTİ

Babasının Samuel Eto'o olduğunu kanıtlayan Erika Eto'o do Rosario, aradan geçen yılların ardından yeni bir hukuk mücadelesi başlattı. Babasının kendisi ve annesine karşı olan yasal hükümlülüklerini yerine getirmediğini iddia eden Erika Eto'o mahkemeye gitti.

HİÇ NAFAKA ÖDEMEDİ

Mahkeme, Samuel Eto'o'nun kızı Erika Eto'o do Rosairo ve annesine aylık bin 400 euro ödemesi gerektiğine hükmetmişti. Ancak Kamerunlu futbol efsanesi karara rağmen hiçbir ödeme yapmadı. Samuel Eto'o'nun ödemediği nafakaların toplam niktarı 40 bin euroya yaklaştı.

Haberin Devamı

Son dakika: Samuel Etoonun eski eşinden şoke eden iddia Çocuğun ölmesi umrumda değil

'BİR ŞEKER BİLE ALMADI'

Erika Eto'o'nun annesi Adileusa 'Dee Dee' do Rosario, La Vanguardia'ya konuştu ve Barcelona'nın eski futbolcusuyla ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Samuel Eto'o'nun kızına hiçbir zaman babalık yapmadığını belirten Adileusa, "Samuel Eto'o kızıma hiçbir şey vermedi. Bir şeker bile almadı. Bu çocuğu doğduğu günden beri göermezden geldi. Koca bir sıfır. Mahkeme kararı bile bir işe yaramadı. Kızım babasız büyüdü ve o bu konuda çok üzgün. Samuel Eto'o, ona kendisiyle tanışma fırsatı bile vermedi" diye konuştu.

Son dakika: Samuel Etoonun eski eşinden şoke eden iddia Çocuğun ölmesi umrumda değil

Samuel Eto'o'ya karşı oldukça öfkeli anne geçmişte yaşadıkları üzücü bir olaydan da bahsetti. Erika Eto'o'nun üç buçuk yaşındayken bir ameliyat geçirmek zorunda kaldığını ve bir böbreğinin aldığını ifade eden Adileusa, Kamerunlu efsane futbolcunun buna sessiz kaldığını belirtti.

Adileusa 'Dee Dee' do Rosario ö dönemi anlatırken şu ifadeleri kullandı:

"Doktorların ebeveynlerin hastalık geçmişini öğrenmesi gerekiyordu. Kızım üç buçuk yaşındaydı. Ortak bir arkadaşımızdan ona ulaşmasını istediğimde aldığım cevap beni yıktı. Bak Dee Dee, ona geçen sefer söylediğimde 'annesinin de çocuğun da ölmesi umrumda değil, beni rahat bırakın' dedi."

Samuel Eto'o'nun Barcelona formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi finallerinde attığı goller