Beşiktaş Eski Beşiktaşlı Mehmet Özdilek, Fernando Santos'a sert çıktı! 'Olmaması gereken isimler var'

Eski Beşiktaşlı Mehmet Özdilek, Fernando Santos'a sert çıktı! 'Olmaması gereken isimler var'

17.03.2024 - 08:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlıların performansını spor yorumcuları değerlendirdi.

Eski Beşiktaşlı Mehmet Özdilek, Fernando Santosa sert çıktı Olmaması gereken isimler var

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Antalyaspor karşısında sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlılardaki 3 maçlık kötü seriyi spor yorumcuları değerlendirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın ilk yarıdaki oyununu kabul edilemez olarak nitelendiren Mehmet Özdilek, "İkinci yarı başındaki değişiklik Beşiktaş'ın hücum hattının ne kadar değişebileceğini gösterdi. İkinci devredeki oyun kaybetseniz bile kabul edilebilir bir oyun ancak ilk yarıdaki oyunun kabul edilebilir bir tarafı yok" dedi.

Fernando Santos'un istatistiklerine parantez açan Mehmet Özdilek, "Daha savunmacı takımla rakibe 13 pozisyon verip daha ofansif kadroyla daha 1 pozisyon vermesi çok ilginç. Fernando Santos, 11. maçında 5. mağlubiyetini aldı. Bu kabul edilebilir bir sayı kesinlikle değil" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın oyun yapısının taraftarı tatmin etmediğini vurgulayan Mehmet Özdilek, "Sahadaki oyun hiçbir şekilde Beşiktaş taraftarını tatmin edebilecek bir oyun değildi" yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın şimdiden gelecek sezon için çalışmalarına başlaması gerektiğini belirten Mehmet Özdilek, "Gelecek sezonun çalışmalarını şimdiden ayarlamak zorundasınız çünkü burada olmaması gereken isimler var" dedi.

Demir Ege Tıknaz'ın şans bulamasını eleştiren Mehmet Özdilek, "Demir Ege'nin neden oynamadığını anlamıyorum. Oynadığı maçlarda gösterdiği performansla cidden iyi bir oyuncu olma potansiyeli var ancak sürekli oynaması gerekiyor" diye konuştu.

Beşiktaş'ın ilk 45 dakikadaki performansına dikkat çeken İlker Yağcıoğlu, "Beşiktaş oynadığı maçlardaki rakiplerine umut vermeye başladı. İlk 45 dakika inanılmaz kötü bir Beşiktaş vardı. Cidden çok kötülerdi" dedi.

Beşiktaş'ta futbolcuların reaksiyon verememesini anlamadığını belirten İlker Yağcıoğlu, "Son iki haftadır puan alamıyorsun kendi evinde mağlup durumdasın ama hiç reaksiyon vermiyorsun anlamıyorum" yorumunda bulundu.

Fernando Santos'un Amartey tercihini eleştiren İlker Yağcıoğlu, "Fernando Santos'un neden Amartey'i oynattığını anlamıyorum. Demir Ege'yi neden değerlendirmiyorsun" diye konuştu.

Portekizli teknik direktörün oyun yapısına vurguda bulunan İlker Yağcıoğlu, "Fernando Santos'un, 'Ben ilk başta savunmayı oturtayım' felsefesi kendi sonunu hazırlıyor. İkinci yarı iyi oynadı Beşiktaş ama ilk yarı felaketti" ifadelerini kullandı.