Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe Beko peşine düşmüştü! İspanyol ekibi hızlı davrandı

Fenerbahçe Beko peşine düşmüştü! İspanyol ekibi hızlı davrandı

04.03.2024 - 18:12 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines EuroLeague'de mücadele eden Fenerbahçe Beko'nun önümüzdeki sezon için peşine düştüğü yıldız basketbolcuyla ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. İspanyol ekibinin, 26 yaşındaki forvetle anlaşma sağladığı aktarıldı.

Fenerbahçe Beko peşine düşmüştü İspanyol ekibi hızlı davrandı

Sarunas Jasikevicius yönetimindeki Fenerbahçe Beko'da idareciler gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertliler bu doğrultuda sürpriz bir ismi gündemine aldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko'nun Baskonia forması giyen Tadas Sedekerskis ile ilgilendiği öğrenildi. Fenerbahçe Beko'nun peşine düştüğü Tadas Sedekerskis için İspanyol ekibinin hamlede bulunduğu belirtildi.

Baskonia'nın 26 yaşındaki Litvanyalı yıldızla yeni sözleşme imzaladığı vurgulandı. Tadas Sedekerskis'in yeni sözleşmesinin 2029 yılına kadar olduğu kaydedildi.

Tadas Sedekerskis'in transfer için kulüplerden istediği maaşın ortaya çıktığı öğrenildi. Litvanyalı forvetin peşindeki kulüplerden yıllık 1 milyon euro bandında maaş talebinde bulunduğu aktarıldı.

Tadas Sedekerskis, Baskonia formasıyla bu sezon Turkish Airlines EuroLeague'de 23 maça çıktı. Litvanyalı forvet bu müsabakalarda 9.8 sayı, 7.0 ribaunt ve 1.4 asist ortalaması tutturdu.