Fenerbahçe Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'nin dönüş tarihi belli oldu! İsmail Kartal'dan Krunic kararı

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'nin dönüş tarihi belli oldu! İsmail Kartal'dan Krunic kararı

04.03.2024 - 14:17 | Son Güncellenme:

Hatayspor galibiyeti sonrası Pendikspor maçına odaklanan Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi. İrfan Can Kahveci'nin dönüş tarihini açıklayan Senad Ok, Krunic kararını da duyurdu.

Pendikspor maçı hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi.

Haberin Devamı

Skorer canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Senad Ok, İrfan Can Kahveci'nin dönüş tarihini açıklarken Krunic kararını da duyurdu.

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde:

"Fenerbahçelilerin, görmek istediği teknik direktör performansı bu. Ne oldu da Dzeko ve Tadic oyundan çıkmadı? Ben baştan beri ısrarla söylüyorum: Fenerbahçe'nin bir Dzeko, Tadic ve Livakovic problemi yok."

'İSMAİL KARTAL DOĞRUYU GÖRDÜ'

"Batshuayi öyle top tutamıyor ileride. Dzeko'yla futbolunu kıyaslamayın. Artık hoca doğruyu gördü. Eğer İsmail Kartal böyle devam ederse Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı da yüksek olur."

"Özellikle Dzeko hayatınızda görüp görebileceğiniz en profesyonel futbolcu. Bu adamlar sakatlanmıyor. Çok iyi profesyoneller. Dzeko ve Tadic tartışmaları ile gereksiz zaman kaybettirildi."

Haberin Devamı

Fenerbahçede İrfan Can Kahvecinin dönüş tarihi belli oldu İsmail Kartaldan Krunic kararı

'GALATASARAY'I YENEBİLECEK KADROYA SAHİP'

"Hatay maçı bazı şeylerin değiştiğini gösterdi. Hocanın biraz daha farklı bir duruşu vardı kenarda. Özellikle maç sonunda bir taraftarla kucaklaşması oldu. Kulübeden takımı mental olarak itmesi gerektiğinin de farkına var. Kendinden emin tavırları vardı. Eğer bu tavırları devam eder ve oyuncu tercihleri de bu yönde olursa son haftaya kadar şampiyonluk yarışının içerisinde olur."

"Galatasaray'ı da deplasmanda yenebilecek bir kadroya sahiptir. Sadece doğru şekilde sahaya çıksın ve doğru hamleleri yapsın. Galatasaray'ın kadrosu Beşiktaş'tan Fenerbahçe'nin de kadrosu Galatasaray'dan daha iyi."

'BASKIYI YÖNETME SIKINTISI YAŞIYOR'

"Fenerbahçe baskıyı yönetme konusunda sıkıntı yaşıyor. Ama baskı altında karar vermek zor. İsmail Kartal, Kadıköy'be bunu yapamadı şu ana kadar. Zamanla oyuncular hocanın ve taraftarların gerginliğini hissetmeye başladılar."

"Puan kaybettiğinde hoca hemen soyunma odasına girmemeli. Ben bunların değişeceğini düşünüyorum."

İRFAN CAN'IN DÖNÜŞ TARİHİ

"Becao ve Fred'in herhangi bir problemi yok. Bu sevindirici bir gelişme. İrfan Can Kahveci, Konferans Ligi'ndeki rövanş maçına yetişmesi planlanıyor. Daha erken dönebilir mi? Bir ihtimal ama risk taşıyor."

Haberin Devamı

KRUNİC KARARI

"İsmail Yüksek yerine Krunic beklense de ben hocanın farklı bir çözümlemeye gideceğini düşünüyorum. Krunic kötü bir oyuncu değil. Ben Fred'le beraber oynadığında daha iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum. Herkes Krunic'in şu ana kadarki performansından şaşkın."

"Fenerbahçe'nin problemi fikstür değil. İrfan döndüğünde ideal kadroyla İsmail Kartal oynamasın. O zaman Fenerbahçe bu zor fikstürden çıkar."

Fenerbahçede İrfan Can Kahvecinin dönüş tarihi belli oldu İsmail Kartaldan Krunic kararı

'DJIKU DAHA HAZIR HALDE'

"Djiku, şu anda Becao'dan daha hazır halde. Djiklu ile başlarsa şaşırmam. Djiku ile Becao arasında bir rekabet olacak gibi görünüyor. Ama yüzde 51 ile Djiku önde gibi görüyorum. Bunun sebebi Becao'nun sakatlıktan çıkmış olması."

'ALİ KOÇ ADAY OLMAMAKTA KARARLI'

"Ali Koç, aday olmamakta kararlı. Bunu kulüptekiler de görüyor. Çoğu kişi Ali Koç'un devam etmesini bekliyor. Başkan adayı olmayı düşünenler bile devam etmesini istiyor Ali Koç'un. Bunun için Fenerbahçe'ninm şampiyon olması gerekiyor. Futbolcular da bunu söylüyor. Futbol takımında şampiyon olunursa Ali Koç'u ikna ederiz diye bir düşünce de var. Avrupa şampiyonu olsa bile Ali Koç'un 'bırakacağım' dediğini duydum."

Haberin Devamı

AZİZ YILDIRIM'IN ADAYLIK İHTİMALİ

"Aziz Yıldırım'ın aday olacağını düşünmüyorum. Aziz Yıldırım'ın da böyle bir talebi yok. Aldığım bilgi Sadettin Saran'ın tek aday olduğu zaman Aziz Yıldırım'ın aday olabileceği yönünde. Zaten kendisi de Ali Koç'un bir dönem daha devam etmesi yönünde."