Fenerbahçe Fenerbahçe ve Galatasaray transferde rakip oldu! Sezon sonunda boşa çıkacak

Fenerbahçe ve Galatasaray transferde rakip oldu! Sezon sonunda boşa çıkacak

04.04.2024 - 18:33 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ve Galatasaray'da sezon sonu için transfer çalışmalarına hız veren kurmayların aynı ismin peşine düştüğü öğrenildi. Süper Lig devlerinin peşine düştüğü yıldız futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Fenerbahçe ve Galatasaray transferde rakip oldu Sezon sonunda boşa çıkacak

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren ve gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe ve Galatasaray transferde rakip oldu. Süper Lig devlerinin ilgilendiği tecrübeli futbolcunun sezon sonunda boşa çıkacak olması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Fransız basınında yer alan habere göre; Galatasaray ile Fenerabhçe, Marsilya forması giyen Pape Gueye için harekete geçti. Marsilya ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek 25 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılmaya sıcak baktığı aktarıldı.

Fenerbahçe ve Galatasaray transferde rakip oldu Sezon sonunda boşa çıkacak

Pape Gueye'nin Marsilya'dan yeni sözleşme teklifi aldığı ancak sıcak bakmadığı vurgulandı. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra Senegalli futbolcuyla çok sayıda takımın ilgilendiği belirtildi. Fulham, Brentford, Nottingham Forest, Monaco ve Burnley'in de Pape Gueye ile ilgilendiği kaydedildi.

Pape Gueye bu sezon Marsilya'da 8 maça çıktı ve 286 dakika sahada kaldı. Marsilya ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek tecrübeli orta sahanın güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Haberin Devamı

Le Havre atyapısında yetişen Pape Gueye, 2020-2021 sezonu başında Marsilya ile sözleşme imzaladı. Başarılı futbolcu, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Sevilla'da tamamladı. Senegal Milli Takımı'nda 17 maça çıkan Pape Gueye, gol sevinci yaşayamadı.

Yazarlar