Fenerbahçe Son dakika - Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım bugün kürsüye çıkacak

Son dakika - Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım bugün kürsüye çıkacak

24.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, görevden ayrılmasından 3 yıl sonra ilk kez bugün basın toplantısı yapacak.

Son dakika - Fenerbahçede Aziz Yıldırım bugün kürsüye çıkacak

 

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, görevden ayrılmasından 3 yıl sonra ilk kez bugün basın toplantısı yapacak.
Sarı-lacivertlilerin dünü, bugünü ve yarını üzerine açıklamalarda bulunacağını açıklayan Yıldırım’ın toplantısı, saat 11:30’da Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek.
Fenerbahçe TV, eski başkanın konuşmasını canlı olarak yayınlayacak.

Haberin Devamı

‘Haklıydık, kazandık’ bayrağı dağıtılacak
Fenerbahçe’nin yarın ve cumartesi günü yapılacak genel kurulunda üzerinde “Haklıydık, kazandık” yazan Fenerbahçe bayrağı dağıtılacak.
Bayrağın çizgilerinin 10 yılı kastettiğini dile getiren Koç, “3 Temmuz’dan başlıyor ve yakından baktığınız zaman tarihler var. 10 senenin bütün tarihleri 3 Temmuz 2021’e kadar bayrağın içinde tarihler var. Bu Fenerium’larda olmayacak. Kongreye gelen kongre üyelerimize vereceğiz. İlkini size veriyorum. 3 Temmuz’da lütfen bunu asın” diye konuştu.
Bayrak dışında sarı-lacivertliler, kongre üyeleri için 3 Temmuz yolu yaptı. O yolun içinden geçecek sarı-lacivertliler sonunda 2010-11 kupasını bulacak. Üyeler bu kupayla fotoğraf çektirebilecek.

Haberin Devamı

Verel de aday

Fenerbahçe’de Ali Koç ve Eyüp Yeşilyurt’un ardından sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Engin Verel de başkanlığa aday olacağını duyurdu. Verel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sevgili Fenerbahçe kongre üyeleri, Başkanlık adaylığımı yarın (bugün) saat 15:00 da açıklayacağım. Her şey Büyük Fenerbahçe için. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

Yazarlar