Fenerbahçe Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'na bir Premier Lig devi daha talip! İngilizler rekabeti yazdı

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'na bir Premier Lig devi daha talip! İngilizler rekabeti yazdı

18.03.2024 - 18:25 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu'na Premier Lig'den bir devin daha kanca attığı öne sürüldü. Ada basını, milli sol bekin peşine düşen yeni İngiliz devini duyurdu.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğluna bir Premier Lig devi daha talip İngilizler rekabeti yazdı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Ferdi Kadıoğlu ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Avrupa'dan çok sayıda takımın yakın takibe aldığı Ferdi Kadıoğlu için yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin yıldızına Premier Lig'den bir devin daha ilgi gösterdiği öğrenildi. İngiliz basınından team TALK'ın haberine göre; Premier Lig devi Tottenham'ın Ferdi Kadıoğlu ile ilgilendiği aktarıldı.

Ferdi Kadıoğlu için Arsenal'ın da ilgisinin bulunduğu kaydedildi. Tottenham Teknik Direktörü Ange Postecoglou'nun sol bekte forma rekabetini artırmak için bir takviye talebinde bulunduğu öğrenildi. Tottenham'da kurmayların bu gelişmenin ardından Ferdi Kadıoğlu'nu transfer listesinde dahil ettiği belirtildi.

Ferdi Kadıoğlu'nun on numara çıkışlı olduğu vurgulanan haberde, bu nedenle topa sahip olma konusunda daha rahat ve teknik açıdan sağlam hareket ettiği kaydedildi. Ange Postecoglou'nun ters ayaklı bek tercihine Ferdi Kadıoğlu'nun tam olarak uyum sağladığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, daha önce yaptığı açıklamada Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda takımdan ayrılabileceğini dile getirmişti. Ali Koç açıklamasında, "Benim tahminim, Ferdi Kadıoğlu sezon sonunda yeni bir hikâyeye yelken açacak" ifadelerini kullanmıştı.

7 GOL KATKISI

Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki sol beki bu sezon 41 maçta forma şansı buldu. Tecrübeli sol bek bu müsabakalarda 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Ferdi Kadıoğlu takım arkadaşlarına 4 asist yapma başarısı gösterdi.

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 24 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

Ferdi Kadıoğlu, A Milli Futbol Takımı'nda 15 müsabakada süre aldı. 24 yaşındaki sol bek bu mücadelelerde 1 gol sevinci yaşadı. NEC Nijmegen altyapısında yetişen Ferdi Kadıoğlu, 2018-2019 sezonu başında 1 milyon 400 bin euro bedelle Fenerbahçe'ye imza attı.