Fenerbahçe Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'ye talip çıktı! Menajeri açıkladı

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'ye talip çıktı! Menajeri açıkladı

02.02.2024 - 18:03 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken İrfan Can Kahveci'ye talip çıktığı öğrenildi. Yıldız futbolcunun menajeri, gösterilen ilgiyi resmen açıkladı.

Fenerbahçede İrfan Can Kahveciye talip çıktı Menajeri açıkladı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan İrfan Can Kahveci ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 28 yaşındaki futbolcunun menajeri Batur Altıparmak, dev kulübün ilgisini doğruladı.

Haberin Devamı

Rus basınına konuşan Batur Altıparmak, CSKA Moskova'nın İrfan Can Kahveci ile ilgilendiğini dile getirdi. 28 yaşındaki futbolcunun menajeri açıklamasında, "CSKA'nın onunla ilgilendiği doğru. İrfan Can Kahveci'yi tanıyorlar ve performansını takip ediyorlar" ifadelerini kullandı.

Batur Altıparmak'ın bu açıklaması sonrası gözler CSKA Moskova'ya çevrildi. Rusya'da transfer ve tescil döneminin 22 Şubat'ta sona ereceği vurgulandı.

İrfan Can Kahveci bu sezon Fenerbahçe formasını 32 resmi maçta giydi. 28 yaşındaki orta saha bu karşılaşmalarda 12 gol sevinci yaşadı. İrfan Can Kahveci aynı süreçte 9 asist üretti.

İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 28 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği altyapısında yetişen İrfan Can Kahveci bir dönem kiralık olarak Hacettepe forması giydi. İrfan Can Kahveci, 2020-2021 sezonu devre arasında 7 milyon euro bedelle Fenerbahçe'ye imza attı.

İrfan Can Kahveci'nin bir sonraki satışta bonservis bedelinin 11 milyon euroyu geçmesi halinde Fenerbahçe, Başakşehir'e yüzde 20 pay ödeyecek. 28 yaşındaki orta saha A Milli Futbol Takımı'nda 30 maça çıktı. İrfan Can Kahveci bu süreçte 2 gol sevinci yaşadı.