Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın hamleleri dikkat çekti! Yok artık Serdar Dursun

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın hamleleri dikkat çekti! Yok artık Serdar Dursun

17.02.2024 - 21:04 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Süper Lig'in 26'ncı haftasında Rizespor'a konuk oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci ve Serdar Dursun'un performansı dikkat çekti.

Fenerbahçede İsmail Kartalın hamleleri dikkat çekti Yok artık Serdar Dursun

Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 26'ncı haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadelede ikinci yarıda şans bulan İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş ve Serdar Dursun gösterdiği performansla İsmail Kartal'ın güvenini boşa çıkarmadı.

Haberin Devamı

Rize'deki karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibinin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Rizespor'un ve ilk yarının tek golünü 27'nci dakikada Martin Minchev kaydetti.

KARTAL'DAN 3 HAMLE

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Rizespor maçının devre arasında 3 oyuncu değişikliği birden yaptı. Sarı-lacivertlilerde Rade Krunic, Cengiz Ünder ve Sebastian Szymanski kenara geldi. Fenerbahçe'de kalan sürede İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş ile Serdar Dursun forma şansı buldu.

Kritik maçın 48'inci dakikasında İsmail Kartal'ın hamleleri karşılık verdi. Sağ kanatta topla buluşan İrfan Can Kahveci, meşin yuvarlağı arka direğe doğru ortaladı. Fenerbahçe'de Serdar Dursun, arka direkte kayarak yaptığı vuruşta ağları havalandırdı.

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL'A SARILDI

Serdar Dursun, Rizespor'a attığı golden sonra büyük bir sevinç yaşadı. Klasikleşen gol sevincini yapan Serdar Dursun daha sonra yedek kulübesine koştu ve İsmail Kartal'a sarıldı. İsmail Kartal, Serdar Dursun'u tebrik etti.

Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ten kiraladığı Serdar Dursun, sarı-lacivertlilere geri döndükten sonra ilk kez gol sevinci yaşadı. Öte yandan Serdar Dursun, kariyerinde en fazla gol attığı takım olan Rizespor'a karşı 8'inci kez ağları sarstı.

MERT HAKAN ASİST YAPTI

Müsabakanın 65'inci dakikasında Fenerbahçe'nin baskısı sonrası Mert Hakan Yandaş rakibinden topu kazandı. Tecrübeli futbolcu topla bir süre ilerledikten sonra solundaki Edin Dzeko'ya pasını aktardı. Edin Dzeko'nun sert şutunda Tarık Çetin'in hamlesi yetersiz kaldı ve top ağlarla buluştu.

Fenerbahçe'de ikinci yarıda oyuna dahil olan Serdar Dursun'un ardından Mert Hakan Yandaş da skor katkısı sağlamış oldu. Öte yandan Edin Dzeko attığı golden sonra Mert Hakan Yandaş'ı işaret etti ve tribünlerin alkışlamasını istedi.

İRFAN CAN BOŞ GEÇMEDİ

Karşılaşmanın 90+3'üncü dakikasında sağ kanatta bulunan Dusan Tadic sol ayağıyla ortasını yaptı. Arka direkte bulunan İrfan Can Kahveci'nin gelişine vuruşunda top ağlarla buluştu.

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci bu sezon 13'üncü kez gol sevinci yaşadı. Milli yıldız aynı dönemde 10 asist üretti.

Yazarlar