Fenerbahçe Son dakika | Fenerbahçe'de planlar suya düştü! Batshuayi'den teklife veto

Son dakika | Fenerbahçe'de planlar suya düştü! Batshuayi'den teklife veto

04.01.2024 - 12:07 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de devre arası transfer çalışmaları sürüyor. Takımdan ayrılacak isimler içinde bulunan Batshuayi gelen teklifi veto etti.

Son dakika | Fenerbahçede planlar suya düştü Batshuayiden teklife veto

Forvet transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'de bir yandan da Batshuayi gelişmesi yaşanıyor. Sarı lacivertli ekipte geleceği soru işareti olan Michy Batshuayi, Belçika'dan kendisine gelen teklif için kararını verdi.

Haberin Devamı

İLK 11'DE ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

Trendyol Süper Lig’de 2023’ü lider olarak kapatan ve pazar günü İstanbulspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal ilk 11’inde zorunlu değişiklikler yapacak.

Takımın en önemli isimlerinden biri olan Fred’in yokluğunda merkez orta saha Crespo-İsmail Yüksek ikilisinden oluşacak. Bir diğer cezalı isim olan İrfan Can Kahveci’nin yerine de, sağ kanatta Cengiz Ünder görev yapacak.

BATSHUAYI'DEN VETO
Belçika basını, devre arasında Fenerbahçe'den ayrılmak isteyen Michy Batshuayi'nin Club Brugge'den gelen teklifi kabul etmediğini yazdı.

Haberde; golcü oyuncunun Belçika liginde oynamak istemediği vurgulanırken, Premier Lig ekiplerinden Everton ile Nottingham Forest'ın da Michy Batshuayi ile ilgilendiği belirtildi.

Haberin Devamı

Öte yandan Belçika Milli Takımı forması giyen Batshuayi'nin sürekli oynayabileceği bir takımda forma giymek istediği ve Milli takımdaki yerini kaybetmek istemediği aktarıldı.

8 GOL 3 ASİST
Bu sezon Fenerbahçe formasını 20 karşılaşmada giyen Belçikalı golcü, 8 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

RYAN KENT DE LİSTEDE
Sarı-lacivertli takımda, ayrılık denilince ilk akla gelen isim ise Ryan Kent. Sezon başında büyük umutlarla alınan Kent, İrfan Can Kahveci’nin müthiş performansı, Cengiz Ünder’in de forma girmesiyle kulübeye mahkum kaldı. İstenilen seviyeye bir türlü çıkamayan sarı-lacivertli futbolcu, gidecekler listesinde ilk sırada yer alıyor.

YOLLARI AYIRMAK KOLAY DEĞİL

Yönetim, Ryan Kent ile yollarını ayırmak istese de, bu kolay olmayacak. Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe ile dört yıllık sözleşmeye imza atarken, sarı-lacivertlilerden iyi de bir maaş alıyor. Ayrıca Kent, gelen teklifleri değerlendirirken, Championship’e gitmeye sıcak bakmadığı öğrenildi. Her şeye rağmen idareciler, İngiliz futbolcuyu göndermenin yollarını arıyor.

Kent, bu sezon ligde ve Avrupa’da toplamda 15 maçta şans bulurken, bir gol attı, bir de asist yaptı.

Yazarlar