Voleybol Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt, Rusya'da buz kesti! -25 derecede video çekti

Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt, Rusya'da buz kesti! -25 derecede video çekti

04.01.2024 - 10:00 | Son Güncellenme:

Kariyerine Rusya'nın Kaliningrad takımında devam eden Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt, karşılaştığı -25 derece soğuğu takipçileriyle paylaştı.

Rusya'da Lokomitv Kaliningrad takımında forma giyen Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt adeta buz kesti. Karşılama öncesi havanın -25 dereceye düştüğü Rusya'dan video paylaştı.

Haberin Devamı

KAR 6 AY BOYUNCA KALIYOR
Ebrar Karakurt paylaştığı videoda manzarayı göstererek; "Ekaterinburg diye bir şehre geldik. Burada kar 6 ay boyunca kalıyormuş. Burada bir ağabey kar temizliği yapıyor. Allah bilir bunu her gün kaç defa yapıyor? Maçımız var. Burası maça çıkacağımız salon. Hava -23 derece şu anda." dedi.

17 SAYI ATTI
Rusya Ligi'nde son olarak oynanan Kaliningrad - Sparta N.Novgorod maçında Ebrar Karakurt adeta şov yaptı. Karşılaşmada 5 Blok ve ace yapan Ebrar toplamda 17 sayı kaydetti.

ERİK DALI'NI ÖĞRETTİ
Ebrar Karakurt, kariyerini sürdürdüğü Rusya'da taraftarlara 'Erik Dalı' dansı öğretmeye başladı. Lokomotiv Kaliningrad'a transfer olan Karakurt, özellikle son dönem maç sonu kutlamaları nedeniyle A Milli Kadın Voleybol Takımı ile özdeşleşen "Erik Dalı" dansı için video çekti. Karakurt, videoda dansın nasıl oynanacağın anlattı.

Haberin Devamı

KENDİ ADINA ŞARKI YAZILDI
Rusların kısa sürede sevgilisi haline gelen Ebrar için taraftarlar marş besteledi. Ebrar Karakurt'un melodik şekilde tekrarlandığı marş dinleyenlerden tam not aldı.