Voleybol Filenin Sultanları'nın smaçörü İlkin Aydın'dan Galatasaray kararı!

Filenin Sultanları'nın smaçörü İlkin Aydın'dan Galatasaray kararı!

25.12.2023 - 17:45 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları ile muhteşem bir yaz sezonu geçiren ve 3 kupalı takımın önemli parçalarından biri olan İlkin Aydın Galatasaray kariyeriyle ilgili kararını verdi.

Filenin Sultanlarının smaçörü İlkin Aydından Galatasaray kararı

SKORER

Haberin Devamı

Uzun süredir sarı-kırmızılı formayı terleten İlkin Aydın Galatasaray ile ilgili geleceğine karar verdi.

FİLENİN SULTANLARI İLE 3 KUPA
Filenin Sultanları ile geçtiğimiz yaz Milletler Ligi, Avrupa Şampiyonası ve Olimpiyat Elemleri'nde zirveye çıkan İlkin Aydın 3 kupalı sezonun en önemli parçalarından biri oldu.

GALATASARAY'DA KALDI
Sözleşmesi sona erecek İlkin Aydın için birçok talip nabız yoklamıştı. Özellikle sarı-kırmızılı taraftarlar ile güzel bir bağ yakalayan İlkin Aydın kulüpte kalmayı tercih etti.

Filenin Sultanlarının smaçörü İlkin Aydından Galatasaray kararı

2 SENELİK ANLAŞMA
Milli smaçörün 2 senelik sözleşmeye imza attığı öğrenildi. Anlaşmada herhangi bir ekstra madde ve bonus olmadığı bildirildi. Sarı-kırmızılı kulüp yöneticisi Mehmet Cibara sezon başında voleybol takımının bütçesinin 850 bin dolar olduğunu ifade etmişti.

Haberin Devamı

GECEYE DAMGA VURAN KONUŞMA
A Milli Kadın Voleybol Takımı'na verilen "Yılın İlham Veren Kadınları" ödülünü Gizem Örge ile birlikte alan İlkin Aydın dikkat çeken ifadeler kullandı.

İlkin Aydın konuşmasında şu sözleri dile getirdi:

"Bizim başlattığımız yıllar önce başlayan bu sessiz devrim bu sene Cumhuriyetimizin 100. yılında daha sesli daha çoşkulu bir hale geldi. Tabii ki arkamızda federasyonumuz da olmak üzere saat fark etmeksizin bizi destekleyen herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Filenin Sultanları diyoruz ama namıdiğer Atatürk’ün Kızları demek benim daha çok hoşuma gidiyor. Onun bizim bu şekilde yaşamamızı sağladığı Türkiye’de yaşıyor olmak ve bunun bir parçası olabilmek çok büyük gurur. Burdan tüm kadınlarımıza ve kız çocuklarımıza sesleniyorum. Işığı bulduğunuz zaman yakalayın sönmeden önce."

6 SEZONDUR GALATASARAY'DA
Filenin Sultanları'nda da forma giyen İlkin Aydın 2017-2018 sezonunda Sultanlar Ligi ekibi Galatasaray Daikin'e transfer oldu. 23 yaşındaki genç voleybolcu Galatasaray'dan önce ise TVF Spor Lisesi ve İlkbank Spor Kulübü'nde forma giydi