Fenerbahçe Demeç savaşı başladı! Fenerbahçe'den Galatasaray'a sert yanıt: Akıllara ziyan bir olay

Demeç savaşı başladı! Fenerbahçe'den Galatasaray'a sert yanıt: Akıllara ziyan bir olay

25.12.2023 - 16:56 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Galatasaray yönetiminin penaltı tepkisi üzerine sert açıklamalarda bulundu.

Demeç savaşı başladı Fenerbahçeden Galatasaraya sert yanıt: Akıllara ziyan bir olay

Cuma günü oynanacak Süper Kupa Finali öncesinde Fenerbahçe ile Galatasaray kulüpleri arasında demeç savaşı yaşanıyor... TRT Spor'a konuşan Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Galatasaray yönetiminin penaltı tepkisine sert cevap verdi.

Haberin Devamı

İşte Kızılhan'ın açıklamaları: "Dünkü maçtan sonra başlayan yalan operasyonunun devamını getiriyorlar. Yıllardır beri alışılmış bir Galatasaray tavrı. Hem itidal istiyorlar hem de olmayan bir pozisyon hakkında mağduriyet yaratmaya çalışıyorlar. Bunu anlamak mümkün değil.

'MAĞDURİYET YARATMAYA ÇALIŞIYORLAR'

Tek amaçlarının Süper Kupa öncesinde ortam yaratarak olayı kendilerine çevirmek olduğu net. Bu kısa yolları kullanmaya alışmış bir camia. Hem itidal isteyip hem de gerçekten yaşanmamış bir pozisyon hakkında mağduriyet yaratmaya çalışmak akıllara ziyan bir olay. Galatasaray, olmayan bir pozisyon üstünden gündemi manipüle ediyor ve bir yalan üstünden adalet talep ediyor. Bunun satır arası mesajı adalet değil, ayrıcalık.

Haberin Devamı

'NELSSON'UN ELİNE ÇARPAN TOP DA PENALTI'

Acaba biz yanlış maçı mı izliyoruz? Mauro Icardi'nin gözünün morarmasının, penaltı pozisyonuyla alakası yok. Madem adalet istiyorlar... Nelsson'un eline çarpan topta da verilmesi gereken bir penaltı var. O zaman bunu da konuşalım. Galatasaray yerden kalkmadı, bunu konuşalım.

'BU ZİHNİYETLE AYNI MASADA HİÇBİR ŞEY YAPMAYACAĞIZ'

TFF, Süper Kupa öncesinde ortak basın toplantısı yönünde bir soru iletti. Galatasaray bunu kabul etmiş. Biz bu zihniyetle, ortak ve aynı masada hiçbir şey yapmayacağız. Süper Kupa basın toplantısı da dahildir."

 

 

Yazarlar