Galatasaray SON DAKİKA | Galatasaray'da iki ayrılık birden! 'Görüşmeler başladı'

SON DAKİKA | Galatasaray'da iki ayrılık birden! 'Görüşmeler başladı'

22.01.2024 - 17:10 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'nin puan kaybıyla zirvede puanları yeniden eşitleyen Galatasaray'da transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda iki ayrılık an meselesi... Transfer için görüşmelere başlandığı belirtildi.

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor'u deplasmanda 5-1 mağlup ederek Fenerbahçe'nin puan kaybı yaptığı haftada zirvede puanları eşitleyen Galatasaray'da transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Kadrosunu sol bek ve orta saha transferleriyle güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılarda iki yıldızla yollar ayrılabilir. Transfer görüşmelerinin başladığı aktarıldı.

Haberin Devamı

ANGELINO İLE YOLLAR AYRILIYOR

Galatasaray'ın sezon başında Leipzig'den satın alma opsiyonuyla kiraladığı İspanyol yıldız sarı-kırmızılılarda beklentileri karşılayamadı. 20 maç oynaması halinde Galatasaray'ın 6 milyon euroya bonservisini alma zorunluluğu bulunan Angelino, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde toplamda 19 karşılaşmada forma giydi. 

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre İtalya Serie A ekibi Torino, Angelino'nun temsilcisiyle görüşmelere başladı. Habere göre Sassuolo, Angeliño transferini bitirme aşamasına getirmişti ama tercihini son anda Josh Doig’den yana kullandı. Geniş listelerinde İspanyol kanat oyuncusu hâlâ bulunuyor. Torino da resmi teklif yaptı.

SON DAKİKA | Galatasarayda iki ayrılık birden Görüşmeler başladı

LEIPZIG, GALATASARAY'IN TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRDİ

Haberin Devamı

Almanya'dan Bild'de yer alan habere göre Galatasaray, Angelino'nun kiralık sözleşmesini feshetmek için Leipzig ile görüşme gerçekleştirdi. Alman ekibi Galatasaray'ın bu teklifini geri çevirdi.

SACHA BOEY GELİŞMESİ! PSG DEVREDE

Galatasaray'ın yükselen yıldızı Sacha Boey de PSG'nin radarında. Bayern Münih'in de gündeminde bulunan Fransız yıldız için PSG devreye girdi.

So Foot'ta yer alan habere göre Nordi Mukiele ile yollarını ayırmaya hazırlanan PSG, Galatasaray'ın Fransız yıldızı için teklif yapmaya hazırlanıyor. Haberde Bayern Münih'in Nordi Mukiele'yi transfer etmek istediği ve bu nedenle Sacha Boey transferinden vazgeçebileceği aktarıldı.

SON DAKİKA | Galatasarayda iki ayrılık birden Görüşmeler başladı

'FRANSA MİLLİ TAKIMI İÇİN BİR FIRSAT'

So Foot'ta yer alan haberin detayında Sacha Boey'in en büyük hedefinin Fransa Milli Takımı'nda forma giymek istediği belirtildi. Genç oyuncunun Didier Deschamps'ın gözüne girmek için PSG'ye transfer olma fırsatını kaçırmak istemediği aktarıldı.

Haberde şu ifadelere yer verildi:

"Didier Deschamps'ın Fransa kadrosunda yer almak isteyen 23 yaşındaki savunma oyuncusu, Paris SG'nin ilgisini Fransız teknik adamın radarına girmek için bir fırsat olarak görüyor. Galatasaray'la Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Sacha Boey, Bayern Münih'in de ilgisini çekiyor ancak Sky Almanya'nın haberine göre Alman kulübünün talep ettiği 22 milyon avroluk ücret ilgiyi azaltmış görünüyor. Bu da son Fransa şampiyonunu kış transfer dönemi sona ermeden genç oyuncuyu kadrosuna katmak için en uygun pozisyona getiriyor.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Galatasarayda iki ayrılık birden Görüşmeler başladı

Şu anda Galatasaray'da yeni bir boyut kazanan Sacha Boey, Paris Saint-Germain'in "takdir edeceği" bir profile sahip. Başta Arsenal olmak üzere Premier Lig kulüplerinin de genç Fransız savunmacının peşinde olduğu söyleniyor. Paris bölgesinin yerlisi olan ve Rennes'de eğitim gören sağ bek, geçen yaz PSG'ye transfer olmak istediğini söylemişti.

Nordi Mukiele'nin olası ayrılışıyla birlikte Luis Campos'un Mauro Icardi'nin takım arkadaşını kadrosuna katmak için Galatasaraylı mevkidaşıyla görüştüğü bildiriliyor. İngiliz gazeteci Jonathan Johnson, Caught Offside'daki köşesinde, Nordi Mukiele'nin ayrılması ve Achraf Hakimi'nin yokluğunu telafi etmek için Galatasaraylı oyuncunun 31 Ocak'tan önce Paris'e gelebileceğini bildirdi."