Galatasaray Galatasaray'da Kerem Demirbay'dan transfer cevabı! 'Ben buralıyım'

Galatasaray'da Kerem Demirbay'dan transfer cevabı! 'Ben buralıyım'

27.01.2024 - 18:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında renklerine bağladığı Kerem Demirbay suskunluğunu bozdu. Tecrübeli futbolcu, transfer iddialarına cevap verdi.

Galatasarayda Kerem Demirbaydan transfer cevabı Ben buralıyım

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın yıldızı Kerem Demirbay, son dönemde gösterdiği performansla parmak ısırttı. Ümraniyespor maçında şov yapan Kerem Demirbay, hakkında çıkan transfer iddialarının kendisine sorulması üzerine net bir cevap verdi.

Haberin Devamı

Fanatik'ten Emre Günayı'na konuşan Kerem Demibay, transfer iddialarını kesin bir dille yalanladı. Galatasaray'da mutlu olduğunu belirten Kerem Demirbay, "Ben buralıyım, burada olmaktan mutluyum. Transfer konusunda konuşmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki orta saha bu sezon Galatasaray'da 24 maçta forma şansı buldu. Lucas Torreira'nın orta sahadaki partneri olan Kerem Demirbay, sarı-kırmızılı takımda 1 gol sevinci yaşadı. Kerem Demirbay aynı süreçte 6 asist üretti.

Galatasarayda Kerem Demirbaydan transfer cevabı Ben buralıyım

SÖZLEŞMESİ 2026'DA BİTECEK

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna dahil ettiği Kerem Demirbay'ın sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 30 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 4 milyon 700 bin euro.

Profesyonel kariyerine Schalke 04 altyapısında başlayan Kerem Demirbay daha sonra Borussia Dortmund altyapısı, Wattenscheid altyapısı, Hamburg, Kaiserslautern, Fortuna Düsseldorf ve Hoffenheim ve Bayer Leverkusen'de forma giydi.

Haberin Devamı

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sezon başında transfer edilen Kerem Demirbay için Galatasaray, 3 milyon 700 bin euro bonservis bedeli ödedi. 30 yaşındaki orta saha, Almanya Milli Takımı'nda 2 maça çıktı ve 1 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar