Galatasaray Son dakika | Galatasaray’da ‘Ocak’ patlaması! Nokta atışları...

Son dakika | Galatasaray’da ‘Ocak’ patlaması! Nokta atışları...  

25.02.2021 - 11:28 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın ara transferde takıma kattığı isimler sarı-kırmızılıları daha da güçlendirdi. Ligin son haftalarında çıkışa geçen Cim Bom, geçmişte olduğu gibi yine ocak dönemini önemli isimleri alarak geçirdi ve bu isimlerin büyük katkısını gördü.   

Süper Lig'de 7'de 7 yapan Galatasaray ara transfer döneminde kadrosuna kattığı oyunculardan büyük verim aldı.  

Haberin Devamı

Yedlin de tam isabet 

De Andre Yedlin Alanya karşısında galibiyeti getiren golde pası veren isimdi. Ara transferde takıma katılan isimlerden Onyekuru, Mostafa, Fernandes’in ardından Yedlin de ofansif yanını gözler önüne serdi, bu maçla kendisini tamamen ispatladı.  

Gelenlerin hepsi katkı verdi  

Ara transferde gelen isimlerden Mostafa Mohamed şu ana kadar 4 gol kaydetti. Henry Onyekuru 3 gol-2 asistlik katkı yaptı. Gedson Fernandes orta sahadaki güçlü görüntüsünün yanında attığı golle de skora direkt katkı verdi.    

Ara transferler hep tutuyor  

Galatasaray’ın ara transfer dönemlerinde kadrosunu güçlendirip ligin ikinci yarılarında daha güçlü hale gelip vites yükseltme geleneği bu sezon da sürdü. Ocak transferleri yine tuttu, sarı-kırmızılı ekibi yine güçlendirdi.  

Haberin Devamı

Drogba, Sneijder, Donk, Diagne ve Rodrigues 

Sarı-kırmızılılar daha önce de ara transfer döneminde Drogba, Sneijder, Donk, Saracchi, Marcao, Martin Linnes, Mbaye Diagne, Garry Rodrigues gibi isimleri kadrosuna katmıştı. Bu isimlerle birlikte sezonun ikinci yarılarında genelde vites yükseltilmişti.