Galatasaray SON DAKİKA| Galatasaray'dan iki transfer birden! TFF'ye bildirildi

SON DAKİKA| Galatasaray'dan iki transfer birden! TFF'ye bildirildi

02.02.2024 - 11:18 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Sacha Boey'den sonra Cedric Bakambu ile de yollar ayrıldı. Demokratik Kongolu forvetin Real Betis'e transfer olmasının ardından sarı-kırmızılı yönetim golcüsünü Premier Lig'de buldu. Brezilyalı oyuncunun yanı sıra Serge Aurier'in transferi de TFF'ye bildirildi.

SON DAKİKA| Galatasaraydan iki transfer birden TFFye bildirildi

Galatasaray'da yaprak dökümü yaşanıyor... Sacha Boey'un ardından Cedric Bakambu da takımdan ayrıldı. Sarı-kırmızılar, Bakambu'nun 5 milyon Euro bonservis ve 5 milyon 50 bin Euro da şartlara bağlı bonusla İspanyol temsilcisi Real Betis’e transfer olduğunu duyurdu. Yaz transfer döneminde Suudi Arabistan ekibi Al-Nasr'dan 700 bin Euro bonservisle transfer edilen ve 2 yıllık sözleşme imzalanan 32 yaşındaki futbolcu, yarım sezon forma giydiği Galatasaray'a ciddi bir para kazandırarak takımdan ayrıldı.

Haberin Devamı

16 MAÇTA 2 KEZ AĞLARI SALLADI

Demokratik Kongo Cumhuriyetli golcü, sarı-kırmızılılarla 10 Trendyol Süper Lig, 6 da UEFA Şampiyonlar Ligi grup ve elemelerinde olmak üzere toplam 16 resmi karşılaşmada forma giyerken, 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Bakambu ligde Pendikspor, Şampiyonlar Ligi gruplarında da Bayern Münih maçlarında gol sevinci yaşadı. 

SON DAKİKA| Galatasaraydan iki transfer birden TFFye bildirildi

 

İKİ OYUNCU RESMEN TFF'YE BİLDİRİLDİ

Galatasaray, Carlos Vinicius ve kulübü Fulham ile her konuda anlaştı. Brezilyalı oyuncunun transferi TFF'ye bildirildi. Dün anlaşma sağlanan sağ bek Serge Aurier'de de işlem tamam. Fildişi Sahilli oyuncu için TFF'de lisans kaydı açıldı. 

SON DAKİKA| Galatasaraydan iki transfer birden TFFye bildirildi

SON DAKİKA| Galatasaraydan iki transfer birden TFFye bildirildi

SOL BEKTE LEVENT MERCAN BİR ADIM ÖNDE
Angelino ile yollarını ayıran ve bu bölgeye de takviye yapmayı planlayan Galatasaray, bir süredir milli sol bek Rıdvan Yılmaz ile ilgileniyordu. Kulübü Rangers ile yapılan görüşmelerde İskoç ekibinin 5 milyon Euro bonservis talebinin yanında, Rıdvan Yılmaz'ın da yıllık 1.6 milyon Euro istemesinin ardından transfer durma noktasına geldi. Bu konuda alternatif isimlere yönelen Galatasaray, Levent Mercan transferine yoğunlaştı. 23 yaşındaki oyuncu için kulübü Fatih Karagümrük, Kazımcan Karataş + 3 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor. Tarafların bugün yeniden görüşmesi ve transferin sonuca bağlanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Yazarlar