Galatasaray SON DAKİKA | Galatasaray'dan Mauro Icardi hamlesi! Fenerbahçe ve Ankaragücü'nden açıklama gelmişti

SON DAKİKA | Galatasaray'dan Mauro Icardi hamlesi! Fenerbahçe ve Ankaragücü'nden açıklama gelmişti

21.02.2024 - 10:14 | Son Güncellenme:

Arjantinli golcünün Süper Lig maçında Ankaragücü tribünlerine yönelik sportmenlik dışı hareket yaptığı iddia edilmişti. Fenerbahçe ve Başkent kulübünden konuyla ilgili açıklama gelmişti. Sarı-kırmızılı kulüp, Mauro Icardi ile ilgili hamle yapma kararı aldı. İşte detaylar...

SON DAKİKA | Galatasaraydan Mauro Icardi hamlesi Fenerbahçe ve Ankaragücünden açıklama gelmişti

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Eryaman Stadı'nda oynanan Ankaragücü-Galatasaray maçı konuk ekibin 3-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Mauro Icardi'nin Ankaragücü tribünlerine yönelik sportmenlik dışı hareket yaptığı ileri sürülmüştü.  

Haberin Devamı

BURAK KIZILHAN'DAN AÇIKLAMA

Bu konuyla ilgili sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan'dan açıklama gelmişti. İşte Burak Kızılhan'ın o açıklaması: ''Sosyal medyada dolaşan rakip tribünlere yapılan hareketin görüntüsü seviyesizlik ve tribünleri sahaya indirme çabasıdır! Tribün çekimi ile her şeyin gözler önünde olduğu bu hareket TFF tarafından görülecek mi? Bu yanlış PFDK'ya sevk edilecek mi? merakla bekliyoruz...''

ANKARAGÜCÜ'NDEN TFF'YE BAŞVURU

Başkent ekibi, Icardi hakkında sportmenlik dışı hareket yaptığı gerekçesiyle disiplin soruşturması başlatılması için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvuru yapılacağını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "18 Şubat 2024 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü-Galatasaray müsabakasında, Galatasaray profesyonel futbolcusu Mauro Icardi'nin tribünlerimize doğru yapmış olduğu sportmenlik dışı hareketle ilgili olarak gerekli disiplin soruşturmasının başlatılması için TFF'nin ilgili kurullarına başvuru yapılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DAN SUÇ DUYURUSU

Galatasaray'dan Mauro Icardi ile ilgili hamle gelecek. Nevzat Dindar'ın edindiği bilgiye göre; sarı-kırmızılı kulüp söz konusu görüntülerin 'montaj' olduğuna dair suç duyurusunda bulunacak.

 

 

Yazarlar