Galatasaray Son dakika: Galatasaray'dan orta sahaya dev transfer hamlesi! Almanlar duyurdu

Son dakika: Galatasaray'dan orta sahaya dev transfer hamlesi! Almanlar duyurdu

05.06.2022 - 18:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kulübü'nde seçim hazırlıkları devam ederken Alman basını flaş bir son dakika iddiasında bulundu. Sarı-kırmızılıların daha önce de transfer etmek istediği Fransız futbolcunun yeniden gündeme geldiği iddia edildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika: Galatasaraydan orta sahaya dev transfer hamlesi Almanlar duyurdu

UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda kötü bir sezonu geride bırakan Galatasaray'da önümüzdeki sezon iddialı ve alternatifli bir kadro kurmak için çalışmalar başladı. Sarı-kırmızılı takımda gerçekleşecek seçim öncesinde ilk hedefin orta saha mevkisi olduğu öğrenildi. Galatasaray'da başkan adayları Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun taraftara dünya çapında bir yıldız transferi hediyesi yapmak için uğraştığı günlerde gündeme Axel Witsel ve Arturo Vidal gelmişti. Sarı-kırmızılılarla ilgili Alman basını flaş bir son dakika iddiasında bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...

Haberin Devamı

Son dakika: Galatasaraydan orta sahaya dev transfer hamlesi Almanlar duyurdu

AXEL WİTSEL BOŞA ÇIKTI

Galatasaray'da transfer gündemine ilk gelen isim Axel Witsel olmuştu. 33 yaşındaki oyuncunun Borussia Dortmund ile olan sözleşmesi sona erdi. Axel Witsel geride kalan sezonda Alman ekibinde 41 maça çıktı. Belçikalı futbolcu bu süreçte rakip fileleri 2 kez havalandırdı.

ARTURO VİDAL DE GÜNDEMDEYDİ

Inter'de bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan ve maaş yükü nedeniyle Serie A devinden ayrılması beklenen Arturo Vidal için de Galatasaray'ın istekli olduğu belirtilmişti. Tecrübeli futbolcu geçtiğimiz sezon toplamda 41 müsabakada süre aldı. Arturo Vidal bu süreçte 2 gol ve 4 asist üretti.

Son dakika: Galatasaraydan orta sahaya dev transfer hamlesi Almanlar duyurdu

ALMANYA'DAN SON DAKİKA İDDİASI

Galatasaray'da tüm bu isimler konusunda gelişmeler devam ederken Almanya'dan flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Bild'in haberine göre; Galatasaray daha önce de kadrosuna katmak istediği başarılı orta saha için harekete geçti.

Haberin Devamı

JOSUHA GUİLAVOGUİ GÜNDEMDE

Sarı-kırmızılıların bonservisi Wolfsburg'ta bulunan tecrübeli orta saha Josuha Guilavogui için transfer çalışmalarına başladığı iddia edildi. Galatasaray'da devre arası transfer döneminde de gündeme gelen tecrübeli oyuncu Bordeaux'ya kiralanmıştı.

Son dakika: Galatasaraydan orta sahaya dev transfer hamlesi Almanlar duyurdu

TÜRKİYE'YE TRANSFER OLABİLİR

Bild'de yapılan haberde; tecrübeli futbolcunun bu kez Türkiye'ye transferinin daha olası olduğu belirtildi. Wolfsburg ve Bordeaux formalarını geçtiğimiz sezon giyen 31 yaşındaki orta saha 36 müsabakada sahaya çıktı. Fransız futbolcu bu süreçte 1 gol ve 1 asist üretti.

MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRILDI

Josuha Guilavogui'nin Wolfsburg ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek. 31 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor. Tecrübeli futbolcu kariyeri boyunca 7 kez Fransa Milli Takımı forması giydi.

Son dakika: Galatasaraydan orta sahaya dev transfer hamlesi Almanlar duyurdu

Saint Etienne altyapısında yetişen Josuha Guilavogui daha sonra sırasıyla Atletico Madrid, Wolfsburg ve Bordeaux formaları giydi.

Perde arkası: Arjantin 3-0 İtalya

Yazarlar