Skorer Son dakika haberi: 67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül törenine 5 gün kaldı

Son dakika haberi: 67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül törenine 5 gün kaldı

25.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni 29 Eylül Çarşamba günü Volkswagen Arena’da yapılacak, 2020 yılının en iyileri açıklanacak.

Son dakika haberi: 67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül törenine 5 gün kaldı

Dünyanın en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenecek “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni için geri sayım başladı.

Türkiye’nin farklı branşlarda spor tarihini yansıtması açısından büyük önem taşıyan Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri’ne, bu yıl rekor sayıda oy yağdı. 29 Eylül Çarşamba günü Volkswagen Arena’da Teve2, Spor Smart ve SportsTV’den ortak canlı yayın ile gerçekleşecek törende, 2020 yılında gösterdikleri performanslarıyla ‘Sporun En İyileri’ olmaya hak kazanan isimler ödüllerine kavuşacak.

Spor tutkunlarının yakından takip ettiği ve heyecanla beklediği bu görkemli gecede Yılın Antrenörü, Gillette Venüs Yılın Kadın Sporcusu, Gillette Yılın Futbolcusu, Yılın Takımı, Yılın Çıkış Yapan Sporcusu ve Yılın Paralimpik-Engelli Sporcusu/Takımı kürsüye çıkacak.

P&G ve Milliyet’in ev sahipliğinde düzenlenen ödül töreni, aynı zamanda #GilletteGibi bir harekete de aracı oluyor. Son 2 yıldır, verilen oylar arkasında Gillette ve Milliyet’in ortaklığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) destek ve iş birliğiyle; Türkiye’de gençlerin sporla büyümesini destekleyen sosyal sorumluluk projelerine imza atılıyor.

2020 yılında Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri kapsamında, pandemi nedeniyle uzaktan eğitime erişim ihtiyacı olan öğrencilere destek amaçlı alınan eğitim ekipmanları; Kocaeli Valiliği, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve TMOK iş birliğiyle dağıtılmıştı.

Bu yıl da verilen her bir oy, çocukların spor malzemesi ihtiyacını karşılamak için bir desteğe dönüştürülecek.

Haberin Devamı

Yazarlar